Σάββατο 3 Ιουλίου 2010

Κάλβο: «Σφραγίδα Κούπερ»! «Δεν στάθηκα στο ύψος μου στα πλέι οφ»

http://www.sportdog.gr/Articles/Images/sd13/imgv3b_dfiOYUgSlu.jpgΜε πολύ κολακευτικά λόγια μίλησε για τον Έκτορ Ραούλ Κούπερ ο Τόνι Κάλβο, υποστηρίζοντας πως η επόμενη χρονιά του Άρη θα έχει τη σφραγίδα του Αργεντινού τεχνικού.

«Μπορώ να εξελιχθώ δίπλα του»

«Αυτή τη στιγμή γνωρίζουμε ένα διαφορετικό προπονητή, γιατί είναι η πρώτη προετοιμασία που κάνουμε μαζί του. Τώρα χτίζει την ομάδα ο ίδιος. Πιστεύω πως αυτή τη χρονιά θα δούμε την ομάδα του Κούπερ», είπε αρχικά στην εφημερίδα «Sportday» ο Ισπανός μεσοεπιθετικός και πρόσθεσε:

«Εμένα μου έμαθε να αγωνίζομαι με διαφορετικό τρόπο από τα αριστερά και να βγάζω καλύτερες σέντρες. Είμαι 23 ετών ακόμα και δίπλα στον Κούπερ μπορώ να εξελιχθώ».

«Δεν στάθηκα στο ύψος μου»

Επίσης, ο Κάλβο δεν παρέλειψε να αναφερθεί στην παρεξήγηση με τον κόσμο της ομάδας, ζητώντας συγγνώμη: «Ήταν στενάχωρη η κατάσταση που βίωσα τις τελευταίες αγωνιστικές. Δεν στάθηκα στο ύψος μου στους αγώνες των πλέι οφ επειδή ακριβώς ήμουν σε κακή ψυχολογική κατάσταση».

Παράλληλα, μίλησε και για το επαγγελματικό του μέλλον: «Πρόταση για εμένα δεν έχει κατατεθεί στον Άρη. Έχω συμβόλαιο για δύο ακόμα χρόνια και θέλω να συνεχίσω να συνεργάζομαι με τον Κούπερ».

Δεν υπάρχουν σχόλια: