Σάββατο 3 Ιουλίου 2010

Μία αγωνιστική στον Σουάρεζ

http://www.sport.gr/files/news/2010-07-03/1278193053_suarez1_250x.jpgΜε ποινή μιας αγωνιστικής τιμώρησε τον επιθετικό της Ουρουγουάης, Λουίς Σουάρεζ, η πειθαρχική επιτροπή της FIFA για την αποβολή του στον αγώνα με την Γκάνα την Παρασκευή (02/07).

Συνεπώς, ο Σουάρεζ θα απουσιάσει από την αναμέτρηση με την Ολλανδία για τα ημιτελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου, αλλά θα δώσει κανονικά το παρών στον μεγάλο τελικό της 11ης Ιουλίου, αν η ομάδα του κερδίσει τους οράνιε, ή σε περίπτωση που η Σελέστε χάσει από την Ολλανδία, ο παίκτης θα είναι στη διάθεση του Οσκαρ Ταμπάρεθ για τον μικρό τελικό.

Να θυμίσουμε ότι ο ουρουγουανός επιθετικός σταμάτησε την μπάλα με το χέρι πάνω στη γραμμή του τέρματος, αποτρέποντας έτσι την Γκάνα να κάνει το 2-1 λίγο πριν το τέλος της παράτασης.

Τέλος για Λοδέιρο
Πρόωρο τέλος είχε το Παγκόσμιο Κύπελλο για τον ουρουγουανό μέσο, Νίκολας Λοδέιρο, ο οποίος, όπως ανακοίνωσε η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της χώρας, υπέστη κάταγμα στο δεξί πόδι και συνεπώς δεν θα μπορέσει να αγωνιστεί ξανά στη διοργάνωση.



Δεν υπάρχουν σχόλια: