Σάββατο 3 Ιουλίου 2010

Παίκτης της Καβάλας ο Βαγέχο

http://www.sport24.gr/ast/cov/ja/javier_lopez_vallejo_b.jpgΣτην Καβάλα βρίσκεται από την Παρασκευή ο Λόπεθ Βαγέχο ο οποίος θα υπογράψει συμβόλαιο την Κυριακή. Πολύ κοντά και σε άλλη μια μεταγραφή οι "Αργοναύτες". Παίκτης της Καβάλας θα πρέπει να θεωρείται από το Σάββατο το μεσημέρι ο 35χρονος τερματοφύλακας Λόπεθ Βαγέχο, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες βρίσκεται από την Παρασκευή στην πόλη της Καβάλας.

Μάλιστα ο Βαγέχο πήρε μέρος και στην πρωινή προπόνηση, έτσι ώστε να γνωριστεί με τους νέους του συμπαίκτες. Ο 35χρονος πορτιέρο θα υπογράψει μονοετές συμβόλαιο και θα ανακοινωθεί την Κυριακή.

Στην Καβάλα βρίσκεται επίσης και ο Πιέρ Ντικρόκ, που επέστρεψε από τις διακοπές του.

Εκτός του Βαγέχο, δεν αποκλείεται μέσα στο επόμενο διήμερο οι άνθρωποι της Καβάλας να ανακοινώσουν και το τρίτο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας.

Εδώ να σημειώσουμε πως στις προπονήσεις πήρε μέρος και ο Αλεξάντροβιτς, ο οποίος είχε δοθεί δανεικός την περσινή σεζόν στον Εθνικό.

Η αποστολή της Καβάλας θα βρεθεί από τις 12 μέχρι και τις 25 Ιουλίου στο Καρπενήσι, όπου και θα δώσει τρία δυνατά φιλικά προετοιμασίας με ΑΕΛ, Ατρόμητο και Ολυμπιακό Βόλου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: