Κυριακή 12 Σεπτεμβρίου 2010

Εμειναν στο 0-0...


Μετά από ένα μέτριο ποιοτικά παιχνίδι, Λάρισα και Καβάλα ήρθαν ισόπαλοι 0-0 στο γήπεδο Αλκαζάρ. Οι "βυσσινί" ανέβασαν την απόδοσή τους στο δεύτερο μέρος, δημιούργησαν ευκαιρίες ιδιαίτερα προς το τέλος του αγώνα, ωστόσο τελικά οι δύο ομάδες αρκέστηκαν στο βαθμό της ισοπαλίας.

Στο πρώτο ημίχρονο το παιχνίδι ήταν κακό και προσέφερε ελάχιστες συγκινήσεις στους φιλάθλους που κατέκλυσαν το Αλκαζάρ. Η ΑΕΛ, με τον Γκέρεμι να κάνει το ντεμπούτο του στο ελληνικό πρωτάθλημα, είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων, αλλά επιθετικά ήταν φλύαρη και δεν απείλησε ιδιαίτερα την εστία του Γκαλίνοβιτς.

Οι παίκτες των δύο ομάδων έδωσαν μεγάλες μάχες στο χώρο της μεσαίας γραμμής, αλλά από εκεί και πέρα... ουδέν! Κάποια σουτ και κάποιες προσωπικές ενέργειες ήταν το αγωνιστικό αποτέλεσμα του πρώτου 45λεπτου.

Και στην επανάληψη, όμως, το σκηνικό δεν άλλαξε ιδιαίτερα. Η ομάδα της Λάρισας άρχισε να πιέζει περισσότερο την εστία της Καβάλας, η οποία όσο περνούσαν τα λεπτά οχυρώνονταν στα μετόπισθεν για να διαφυλάξει την εστία της. Οι γηπεδούχοι, με τη στήριξη των φιλάθλων, έσφιγγαν την πολιορκία και λίγο έλειψαν να ανοίξουν το σκορ στο 74ο λεπτό, αλλά το εντυπωσιακό σουτ του Ρομέου προσέκρουσε στο οριζόντιο δοκάρι του Γκαλίνοβιτς.

Στο 77' ο Κροάτης τερματοφύλακας σταμάτησε εντυπωσιακά σουτ-φάουλ του Βενετίδη, ενώ στο επόμενο λεπτό ο Βελάσκο λίγο έλειψε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του, όταν με κεφαλιά ανάγκασε τον Βιέρα να κάνει την απόκρουση του αγώνα για να αποτρέψει το αυτογκόλ!

Στο 82' ο Βελάσκο βρέθηκε σε πλεονεκτική θέση, αλλά το σουτ του πέρασε μόλις άουτ, ε

Δεν υπάρχουν σχόλια: