Κυριακή 12 Σεπτεμβρίου 2010

Νιόπλιας: «Κερδίσαμε δικαιότατα»


Δικαιότατη χαρακτήρισε τη νίκη του Παναθηναϊκού επί του Άρη στο «Κλεάνθης Βικελίδης» ο Νίκος Νιόπλιας ανεξάρτητα από το πέναλτι με το οποίο ο Σισέ πέτυχε το γκολ της νίκης για τους «πράσινους».

«Παίζουμε πάντα για τη νίκη και οι στόχοι που έχει η ομάδα μας είναι πολύ ψηλοί. Σε μια έδρα με 15.000 κόσμο, απέναντι σε μία τόσο καλή ομάδα, που έχει καλή ψυχολογία ενώ εμείς δεν ήμασταν στα καλύτερά μας και κερδίσαμε δικαιότατα. Η εμφάνισή μας ήταν πολύ ανώτερη από τους αντιπάλου. Πείτε μου μία φάση που έκανε ο Άρης με συνδυασμό 1-2. Μία φάση έκανε από μία καραμπόλα σε ένα φάουλ», δήλωσε.

Μετά από επίμονες ερωτήσεις των δημοσιογράφων να σχολιάσει τη διαιτησία είπε: «Από εκεί που ήμουν δεν μπορούσα να δω τη φάση και δεν πρόκειται να μιλήσω ποτέ για τη διαιτησία. Είτε μας έδωσε ή δεν μας έδωσε πέναλτι είτε μας έδινε πολλά φάουλ και μας βομβαρδίζανε έξω από την περιοχή… Πού μπορούμε να βρούμε κάτι κακό για την ομάδα μας; Να μη στεκόμαστε σε μια στιγμή! Είμαστε καλύτεροι; Ναι! Γιατί να λέμε ό,τι θέλουμε. Θα μιλάμε ένα τέταρτο για τη διαιτησία ή για το παιχνίδι; Αν δω ότι δεν ήταν πέναλτι, θα πω ότι δεν ήταν. Αλλά κι αν το πω τι θα γίνει, θα πάρει ο Άρης πίσω δύο βαθμούς; Σε ένα πρωτάθλημα 30 αγωνιστικών θα πάρει κάποιος και θα χάσει ο άλλος βαθμούς από λάθη. Στο ποδόσφαιρο δεν κερδίζει πάντα ο καλύτερος. Αν στο Μουντιάλ μετρούσε το γκολ του Λάμπαρντ, μπορεί η Γερμανία να μην κέρδιζε την Αγγλία».

Όσο για το αν γύρισε την ομάδα πίσω στα τελευταία λεπτά, είπε: «Ο Σισέ είχε κράμπα. Εγώ που έχω το αποτέλεσμα 1-0 δεν πρέπει να παίξω στα τελευταία λεπτά λιγότερο επιθετικά. Αν είχαμε άλλον επιθετικό θα τον έβαζα. Είμαστε εκτός έδρας απέναντι σε μία από τις καλύτερες ομάδες και ο αντίπαλος ρισκάρει και κάνει γεμίσματα».

Τέλος, για το παιχνίδι της ερχόμενης Τρίτης κόντρα στην Μπαρτσελόνα για το Champions League ανέφερε: «Η Μπαρτσελόνα είναι η καλύτερη ομάδα του κόσμου. Θέλει δεν θέλει, θα περάσει. Εμείς και οι άλλες δύο ομάδες, η Κοπεγχάγη και η Ρούμπιν Καζάν, θα παλέψουμε για τη δεύτερη θέση».

Δεν υπάρχουν σχόλια: