Κυριακή 12 Σεπτεμβρίου 2010

Κατσαμπής: "Επιτυχία τα 400 ματς"


Ο Τάσος Κατσαμπής στο παιχνίδι της 2ης αγωνιστικής με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι, συμπλήρωσε 400 συμμετοχές στη "μεγάλη κατηγορία". Ο κεντρικός αμυντικός του Ηρακλή, μίλησε στον "Sentra FM 103,3" για το ρεκόρ του, την ποδοσφαιρική του πορεία αλλά και την φετινή πορεία του "Γηραιού".

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:
-Για τη συμπλήρωση 400 συμμετοχών στη "μεγάλη κατηγορία": "Είναι σημαντικό όταν περνάς τα 400 ματς. Είναι επιτυχία. Για να το καταφέρεις χρειάζεται καλή ζωή και σκληρή προπόνηση".

-Για την ποδοσφαιρική του πορεία: "Είναι πολύ ευχάριστη. Πέρασα ωραίες στιγμές. Το σημαντικό είναι πως ακόμη νιώθω καλά. Είμαι χαρούμενος που έχω συνδυάσει το χόμπι με τον επάγγελμά μου. Παίζει ρόλο και τι ζωή κάνεις ενώ χρειάζεται και πολλή προπόνηση. Τα τελευταία χρόνια μου δίνει δύναμη η αγάπη που εισπράττω από τον κόσμο".

-Για τον αλλαγή της θέσης του από χαφ σε σέντερ μπακ: "Όταν πήγα στον ΠΑΟΚ ο κύριος Αναστασιάδης ήθελε ένα παίκτη ψηλό για στόπερ που να ξέρει να φτιάχνει παιχνίδι και καθιερώθηκα ως αμυντικός, ενώ με είχε καλέσει ο κύριος Δανιήλ στην Εθνική Ανδρών".

-Για την απόδοση του Ηρακλή: "Κανένας δεν περίμενε τέτοιο ξεκίνημα. Σαν παίκτης είμαι αισιόδοξος αλλά δυστυχώς τα τελευταία χρόνια ο Ηρακλής έχει προβλήματα. Έχουμε κάνει καλή αρχή και με την ομάδα που έχουμε η συνέχεια θα είναι καλύτερη. Ξέρουμε τα προβλήματα που υπήρχαν πριν ξεκινήσει το πρωτάθλημα. Τελικά η προετοιμασία ήταν μέτρια καθώς υπήρχαν προβλήματα με προπονητή και παίκτες. Πήραμε θετικό αποτέλεσμα απέναντι σε μια καλή ομάδα όπως ο Ατρόμητος. Στο πρώτο ημίχρονο είχαμε καλύτερη λειτουργία. Στο δεύτερο ημίχρονο μας πίεσε ο Ατρόμητος. Δεχτήκαμε ένα γκολ που ήρθε από τη μεγάλη πίεση. Νομίζω ότι είχαμε τα ψυχικά αποθέματα και βάλαμε ένα γκολ παίρνοντας ένα θετικό αποτέλεσμα".

-Για τις αλλαγές στην άμυνα του Ηρακλή: "Τα τελευταία χρόνια έχω αλλάξει 10 με 15 στόπερ. Κάποια στιγμή ο Ηρακλής πρέπει να αποκτήσει έναν κορμό. Να έχει οκτώ με δέκα παίκτες βασικούς και κάθε χρόνο με μία με δύο προσθήκες να γίνεται η ομάδα δυνατή".

-Για τον προπονητή: "Είναι σημαντικό κομμάτι ο προπονητής. Ο κύριος Ουζουνίδης έχει έρθει κοντά στους παίκτες".

-Για τις επιτυχίες στην καριέρα του: "Στον Πανιώνιο ήταν απίστευτο συναίσθημα το να κατακτήσουμε το Κύπελλο απέναντι στον Παναθηναϊκό όπως και μετά στον ΠΑΟΚ με την κατάκτηση του Κυπέλλου απέναντι στον Ολυμπιακό. Στον Ηρακλή έχω ζήσει όμορφες στιγμές. Εισπράττω απίστευτη αγάπη από τον κόσμο. Αυτό που θέλω πριν κρεμάσω τα παπούτσια μου, είναι να κατακτήσω ένα Κύπελλο και με τον Ηρακλή".

Δεν υπάρχουν σχόλια: