Κυριακή 12 Σεπτεμβρίου 2010

Tenorio -Στοίχημα...Κυρακάτικη πεντάδα σε ζητούμενα ...

Επιμέλεια-Tenorio


Tην καλησπέρα μου στην παρέα.

Στα χθεσινά δεν τα πήγαμε καλά, καθώς περάσαν μόνο 2, από τα 5 σημεία πού είχαμε αναφέρει. Γενικώς ήταν μιά πολύ κακή στοιχηματική ημέρα γιά πολύ κόσμο.Αν αναλογιστει κανείς ότι σούπερ φαβόρες όπως η Barca σε κάτι 1,10 πήγαν περίπατο, εύκολα καταλαβαίνει κανείς , πόσο δύσκολα επαλυθεύονται κάποια σημεία.

Πάμε ευθύς αμέσως στα σημερινά.


Jaro - Helsinki (2)

Παιχνίδι που ξεχωρίζει λόγω των απουσιών, του Eremenko για τη Jaro και του Medo για την Helsinki, καθώς αμφότεροι ήταν τα "μηχανάκια" της μεσαίας γραμμής.Σαφώς μεγαλύτερη η απώλεια γιά τους γηπεδούχους τού Eremenko, πού αποδυναμώνει σε μεγάλο βαθμό την ισχύ της ομάδας

Οι φιλοξενούμενοι είναι τουλάχιστον μία ταχύτητα πάνω, καί ανάλογα με τις ορέξεις τους θα κυλήσει το 90λεπτο.Ανώτερη ομάδα οί πρωτευουσιάνοι, θέλουν να καθαρίζουν σιγά σιγά με την υπόθεση τίτλος.

Αν το Helsinki δείξει τη στοιχειώδη σοβαρότητα θα κατακτήσει και το φετινό τίτλο που θα είναι ο 23ος της ιστορίας της. Πραγματικό αφεντικό στη Φινλανδία , απέχει κατά πολύ σε πρωταθλήματα από τη δεύτερη Haka (9 τίτλους), φέτος από το ξεκίνημα κατέλαβε την κορυφή και δεν έπεσε από αυτήν ποτέ, αν και ισοβάθμησε δυο φορές με τη Honka που αποτελεί το "βραχνά" της Helsinki, καθώς η ομάδα από το γειτονικό Espoo την κέρδισε δις (1-0, 3-1) αποτελώντας τη μοναδική που δεν της πήρε βαθμούς η πρωτοπόρος.

Και βάσει των αριθμών της αξίζει η πρωτιά, έχει την καλύτερη επίθεση, την καλύτερη άμυνα, καί τις περισσότερες νίκες, καθώς και τον πρώτο σκόρερ, το Makela (19/13).

Θα ρισκάρω στο διπλό τού Helsinki σε αποδόση (1.95)



Marienham - Turku (2)

Ενδιαφερόμενες καί η δύο ομάδες στο παιχνίδι, καθώς απομένουν 7 αγωνιστικές γιά την λήξη τού πρωταθλήματος.Η Marienham κατέχει την προτελευταία θέση , η οποία καί οδηγεί σε παιχνίδια μπαράζ παραμονής.Δεν είναι σε καθόλου καλή κατάσταση από πλευράς φόρμας, αφού μετά από ένα πολύ καλό αήττητο σερί 6 αγώνων, έφτασε αυτή την στιγμή να μετρά 3 σερί ήττες.

Με πολύ κακό επίσης απολογισμό στον αμυντικό τομέα, καθώς διαθέτει την δεύτερη χειρότερη άμυνα τις κατηγορίας, με 33 γκόλ παθητικό.

Η συμπεριφορά της χαρακτιρίζεται ανώμαλη, μιάς καί εντός έδρας σε 10 παιχνίδια μετρά 1 νίκη. Αντίθετα με τα εκτός εκεί όπου εμφανίζονταν καλή τουλάχιστον πρίν μερικές αγωνιστικές όπου ήταν αήττητη για 6 αγώνες, αν καί τώρα εκτός μετρά 2 σερί ήττες, καί έχει χαλάσει καί αυτήν την καλή εικόνα πού είχε.

Το παιχνίδι έχει ξεκάθαρο φαβορί και αυτό είναι οι φιλοξενούμενοι. Η ανεβασμένη Turku πέραν της δαιμονιώδους φόρμας στην οποία βρίσκεται έχει με το μέρος της και την παράδοση, κόντρα στη Mariehamn που δεδομένα έχει άγχος καθώς κοιτάζει κατάματα πλέον τον υποβιβασμό.

Eπιλογή το διπλό της Turku σε απόδοση (2,40)



Avai - Cruzeiro (2)

Η Cruzeiro είναι σε καλή κατάσταση, αλλά αντί να μειώνονται τα προβλήματα της, αυτά αυξάνονται. Η Avai έχει το πλεονέκτημα της έδρας, όμως δεν παίζει ιδιαιτέρως καλά τώρα τελευταία.Aρκετά τα προβληματάκια με απουσίες παικτών καί στις δύο ομάδες.Πολύ πιό σοβαρά της Avaí , η οποία δεν βρίσκεται καί σε καθόλου καλή αγωνιστική κατάσταση.

Θα ρισκάρω στο δπλό της Cruzeiro σε απόδοση (2.65)


Ceara - Santos (2)

Η Ceara, στο σημερινό παιχνίδι θα είναι χωρίς προπονητή στο πάγκο ,και αποτελεί ερωτηματικό το πως θα επιδράσει αυτό στην ψυχολογία της ομάδας. Γενικά πάντως η Santos είναι καλύτερη ομάδα και έχει πιο εύκολα το γκολ από την αντίπαλο της.

Δεδομένου ότι μάλλον θα σκοράρουν οι φιλοξενούμενοι λόγω το ότι πετυχαίνουν πολύ εύκολα τέρμα, είναι αρκετά πιθανό καί να κερδίσουν.Από τη στιγμή που οι γηπεδούχοι πετυχαίνουν δύσκολα το γκόλ, θα είναι καί δύσκολα τα πράμματα για αυτούς στο σημερινό αγώνα.Για αυτό και είναι το φαβορί για τη νίκη η Santos

Επιλογή το διπλό της φορμαρισμένης Santos σε απόδοση (2.55)



Olympo - Boca Juniors (2)

Δεν είναι σε καθόλου καλή κατάσταση το τελευταίο καιρό η Boca, η οποία μπάζει νερά στο ξεκίνημα της νέας χρονιάς.Επιστροφή στα ίδια. Γκρίνια, πίεση και γενική μουρμούρα σε όλο τον… κόσμο της Boca μετά τη νέα αποτυχία, στο clasico κόντρα στη San Lorentzo. Το τελικό 1-2 μάλλον δεν αντικατοπτρίζει την εικόνα του αγώνα, κι ενώ θα πρέπει να σημειωθεί ότι η Boca αγωνιζόταν με δέκα παίκτες από το 40 ', στο 0-0.

Mπορεί να μην είναι καί στα καλύτερα της η Boca αυτό τον καιρό, αλλά διαθέτει όπως καί να έχει, ανώτερη ομάδα καί σαφώς περισσότερη εμπειρία σε σχέση με την Olympo. Και επειδή όπως έχουμε πεί, το στοίχημα είναι θέμα αποδώσεων, δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητο αυτό το 2,60 στο διπλό της Boca

Επιλογή μου το διπλό της Boca σε απόδοση (2.60)


Στη σούμα σε σύστημα με ζητούμενα : Helsinki - Turku - Cruzeiro - Santos - Boca Juniors.

Καλά να είστε, τα σέβη μου ...

Δεν υπάρχουν σχόλια: