Κυριακή 12 Σεπτεμβρίου 2010

«Δεν πρέπει να επηρεαστείτε»


Εκνευρισμένοι ήταν οι παίκτες του Άρη, ύστερα από την απόφαση του Γιώργου Δαλούκα να καταλογίσει πέναλτι υπέρ του Παναθηναϊκού σε μία φάση όπου δεν σημειώθηκε παράβαση από τον Χαβίτο. Για αυτό τον λόγο ο Θανάσης Αθανασιάδης πήγε στα αποδυτήρια των «κίτρινων» και προσπάθησε να ανυψώσει το ηθικό των ποδοσφαιριστών ενόψει του αγώνα με την Ατλέτικο Μαδρίτης (16/09).

«Καταλαβαίνω πως είστε εκνευρισμένοι από αυτό που έγινε σήμερα, αλλά δεν πρέπει να αφήσετε το σημερινό περιστατικό να σας επηρεάσει. Η χρονιά είναι ακόμη στο ξεκίνημά της. Εχουμε πολλά παιχνίδια μπροστά μας αρχής γενομένης του αγώνα με την Ατλέτικο. Πρέπει να το ξεπεράσουμε και με μία νίκη να κάνουμε το σημερινό παιχνίδι να ξεχαστεί», είπε μεταξύ άλλων ο πρόεδρος της ΠΑΕ.

Από την πλευρά των παικτών, ο Ντάνιελ Τσέζαρεκ δήλωσε μετά το τέλος του αγώνα: «Δεν μου φάνηκε να υπάρχει πέναλτι, αλλά θα το δω καλύτερα στο βίντεο…», ανέφερε αρχικά ο Κροάτης επιθετικός και πρόσθεσε: «Δεν ασχολούμαστε με τον Παναθηναϊκό, αλλά με το δικό μας παιχνίδι. Στο μίτινγκ του ξενοδοχείου μιλήσαμε για το δικό μας παιχνίδι. Είμαστε ικανοποιημένοι όπως παίξαμε. Είχαμε καλή ατομική παρουσία».

Όσον αφορά τον αγώνα με την Ατλέτικο την ερχόμενη Πέμπτη, τόνισε: «Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. Κάθε παίκτης πρέπει να απολαύσει το ποδόσφαιρο απέναντι σε μία ομάδα που είναι πολύ ποιοτική».

Δεν υπάρχουν σχόλια: