Κυριακή 12 Σεπτεμβρίου 2010

Κούπερ: «Υπερβολική η πτώση του Βύντρα»


Αδικημένη από το αποτέλεσμα θεωρεί ο Έκτορ Κούπερ την ομάδα του, όπως δήλωσε μετά την ήττα του Άρη από τον Παναθηναϊκό στο «Κλεάνθης Βικελίδης». Ο Αργεντινός προπονητής φάνηκε να έχει παράπονο από τη διαιτησία με αφορμή το πέναλτι που κέρδισε ο Βύντρα, όχι όμως και από τους παίκτες του.

«Θεωρώ ότι με την εμφάνιση που κάναμε κυρίως στο δεύτερο ημίχρονο και με τις ευκαιρίες που δημιουργήσαμε θα μπορούσαμε να φτάσουμε τουλάχιστον στην ισοπαλία. Ο Παναθηναϊκός έχει εξαιρετικούς παίκτες, αλλά σε καμία περίπτωση δεν θεωρώ ότι ήταν ανώτερος σήμερα από τη δική μου ομάδα. Νιώθω στενοχωρημένος από το αποτέλεσμα, αλλά είμαι ικανοποιημένος από την εμφάνιση και την όρεξη των παικτών μου. Είναι οδυνηρό γιατί ήμασταν για αρκετά μας αήττητοι στην έδρα μας», τόνισε και πρόσθεσε για τη φάση του πέναλτι: «Η φάση του πέναλτι προέρχεται από ένα δικό μας παιδαριώδες λάθος. Δεν έχω ακόμη καθαρή άποψη για τη φάση, αλλά πιστεύω πως η πτώση του παίκτη του Παναθηναϊκού ήταν κάπως υπερβολική».

Για την έλλειψη λύσεων στη θέση του αριστερού εξτρέμ είπε: «Είχαμε κάποιο πρόβλημα στα αριστερά, γιατί έλειπε ο Κάλβο και ο Τσεσνάουσκις γύρισε με ενοχλήσεις από την εθνική του ομάδα. Ο Τόχα μπορεί να παίξει εκεί, αλλά δεν ένιωθε τελείως άνετα στη θέση».

Όσο για το αν φοβάται μήπως η ομάδα του επηρεαστεί ψυχολογικά εν όψει του αγώνα της Πέμπτης με την Ατλέτικο Μαδρίτης για το Europa League, δήλωσε: «Πρέπει να ξεχάσουμε αυτό το παιχνίδι και να κοιτάξουμε το παιχνίδι με την Ατλέτικο Μαδρίτης για το Europa League. Δεν πρέπει να αφήσουμε να μας επηρεάσει ψυχολογικά αυτό που έγινε σήμερα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: