Κυριακή 12 Σεπτεμβρίου 2010

«Καμπανάκι»


Η ισοπαλία που πήρε ο ΠΑΟΚ από τον Αστέρα ήταν μάλλον το μοναδικό κέρδος της ομάδας στην Τρίπολη. Προβληματίζεται ο Δερμιτζάκης από τη μέτρια εικόνα του «Δικεφάλου του Βορρά» λίγες μόνο μέρες πριν την έναρξη των παιχνιδιών του Europa League.

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ γνωρίζει καλά πως για τη «χλωμή» εμφάνιση δεν φταίει μόνο ο κακός αγωνιστικός χώρος ή η κόπωση του Δημήτρη Σαλπιγγίδη, κάτι που φάνηκε και στη συνέντευξη Τύπου. «Πρέπει η απόδοσή μας να μας προβληματίσει, να κάνουμε την αυτοκριτική μας και μέσα από αυτή να βρούμε τα λάθη μας και να τα διορθώσουμε», ήταν τα λόγια του Έλληνα προπονητή.

Από σήμερα ξεκινά η προετοιμασία για το ματς με την Μπριζ στο Βέλγιο και ο Παύλος Δερμιτζάκης θα πρέπει να βρει λύσεις στα αγωνιστικά προβλήματα της ομάδας. Εκτός πλάνων είναι ο Μουσλίμοβιτς, ο οποίος το Σάββατο βρέθηκε στη ΔΕΘ και υπέγραψε αυτόγραφα, ενώ σε φουλ προπονητικούς ρυθμούς μπαίνει ο Ελ Ζαρ, ο οποίος δείχνει να είναι σε πολύ καλά κατάσταση.

Ο μόνος ευχάριστος πονοκέφαλος του Δερμιτζάκη αφορά τη θέση του τερματοφύλακα. Ήταν γνωστό από την αρχή της σεζόν πως ο Κώστας Χαλκιάς θα ήταν ο βασικός πορτιέρο της ομάδας. Το διάστημα του τραυματισμού του όμως, ο Ντάριο Κρέσιτς είχε μερικές εντυπωσιακές εμφανίσεις, όπως άλλωστε έγινε και στο παιχνίδι της Τρίπολης. Τώρα με τον Έλληνα τερματοφύλακα υγιή, οι επιλογή θα είναι πραγματικά δύσκολη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: