Κυριακή 12 Σεπτεμβρίου 2010

Αδαμίδης κατά αιωνίων και ΕΠΟ!


Εξοργισμένος με τη διαιτησία του Αμπάρκιολη ο Σταύρος Αδαμίδης επιτέθηκε ευθέως μετά το τέλος του αγώνα σε Παναθηναϊκό, Ολυμπιακό και Πιλάβιο. Η δήλωση του προέδρου της ΑΕΚ ήταν η ακόλουθη:

«Αυτό που είδαμε σήμερα δεν είναι διαιτησία. Εφιστώ την προσοχή όλων και προειδοποιώ ότι δε θα τελειώσει το πρωτάθλημα αν συνεχιστεί αυτό. Το να βγαίνουν οι Παναθηναικος και Ολυμπιακος, ειδικά μετά την πρόσληψη του αρχιτέκτονα της Παράγκας, για να μιλάνε για κάθαρση του ποδοσφαίρου, είναι σαν να μιλούσε ο Σαντάμ Χουσεΐν για τα ανθρώπινα δικαιώματα.

Εμείς θέλουμε -παρουσία του Πιλάβιου- να μιλήσουμε όλες οι ΠΑΕ. Αυτή η κατάσταση δεν μπορεί να συνεχιστεί. Αυτά που είδαμε σήμερα θα τα δούμε όλη τη χρονιά.

Ο Πιλάβιος θα πρέπει να καταλάβει ότι είναι πρόεδρος της ελληνικής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας και όχι της παναθηναϊκής ή της ολυμπιακής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας. Μυστικά γεύματα με τον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό τα ξέρουμε και τα καταγγέλουμε. Και δε θα τα δεχθούμε.

Το πρωτάθλημα, επαναλαμβάνω, δε θα τελειώσει αν συνεχιστεί αυτή η κατάσταση. Είναι απαράδεκτο αυτό που γίνεται και σήμερα δέκτης ήταν η ΑΕΚ. Οι Δαλούκες και οι Αμπαρκιόληδες δεν έχουν θέση και δεν πρέπει να ξανασφυρίξουν».

Δεν υπάρχουν σχόλια: