Κυριακή 12 Σεπτεμβρίου 2010

Στα ύψη τα χρέη της Γουέστ Χαμ


Σε κρίσιμη κατάσταση είναι τα οικονομικά της Γουέστ Χαμ, με τον Ντέιβιντ Σάλιβαν, εκ των ιδιοκτητών της ομάδας, να τονίζει ότι κάνει κάθε δυνατή προσπάθεια για να κρατήσει τον σύλλογο στην επιφάνεια.

«Φέραμε οχτώ νέους παίκτες στην ομάδα σύμφωνα με τις απαιτήσεις του Άβρααμ Γκραντ και κρατήσαμε παράλληλα τα αστέρια μας. Χάσαμε βέβαια και κάποιους μεταγραφικούς μας στόχους εξαιτίας των υπέρογκων οικονομικών απαιτήσεων είτε των ποδοσφαιριστών, είτε των ομάδων, είτε των ατζέντηδων»,
τονίζει φανερά προβληματισμένος ο Σάλιβαν και συνεχίζει:

«Αυτός είναι και ο σημαντικότερος λόγος που δουλεύω 16-18 ώρες καθημερινά τους τελευταίους τρεις μήνες. Πήγα με την οικογένειά μου οχτώ μέρες διακοπές, όμως δεν έκλεισα το τηλέφωνο καθόλου. Μιλούσα ασταμάτητα για δουλειές σε σημείο που ο γιος μου απογοητευμένος έβαλε τα κλάματα επειδή δεν είχα χρόνο να του διαθέσω.

Χρέωσα το κινητό μου 2.000 λίρες σε μία εβδομάδα. Έχουμε 50 εκ λίρες χρέη σε δάνεια στην τράπεζα και 50 εκ λίρες διάφορα άλλα χρέη. Προσπαθώ να κρατήσω την ομάδα σε υγιείς βάσεις και είναι πολύ δύσκολο. Θα κάνω όμως ότι μπορώ για να τα καταφέρω».

Δεν υπάρχουν σχόλια: