Κυριακή 12 Σεπτεμβρίου 2010

Όρθια στο Τορίνο η «Σαμπ»!


Τρομερό παιχνίδι έγινε το απόγευμα στο Ολυμπιακό στάδιο του Τορίνου ανάμεσα σε Γιουβέντους και Σαμπντόρια.Οι δύο ομάδες που αναμένεται να πρωταγωνιστήσουν και στην φετινή Serie A αναδείχτηκαν ισόπαλες 3-3, στην αναμέτρηση του Λουίτζι Ντελ Νέρι με την πρώην ομάδα του που δεν… χαρίστηκε στον πρώην τεχνικό της. Οι «μπλουτσερκιάτι» προηγήθηκαν με τον Νίκολα Πότσι στο 36’, η «Γιούβε» πήρε δύο φορές το προβάδισμα με Πέπε και Κουαλιαρέλα, αλλά ο Πότσι είχε και την τελευταία κουβέντα στο ματς, διαμορφώνοντας το τελικό σκορ στο 73ο λεπτό. Η Γιουβέντους παραμένει χωρίς νίκη μετά από δύο αγωνιστικές ενώ η Σαμπντόρια έφτασε τους τέσσερις βαθμούς.

Την νίκη της ημέρας την πέτυχε η Κιέβο που επικράτησε με 3-1 της Τζένοα στο «Μαράσι» παρότι βρέθηκε να χάνει από το 6’ με γκολ του Ντέστρο. Περίφημα τα κατάφερε και η Μπρέσια απέναντι στην Παλέρμο, φτάνοντας στο 3-2 στο παιχνίδι του «Μάριο Ριγκαμόντι» και παίρνοντας τους πρώτους της βαθμούς στο πρωτάθλημα ενώ το ίδιο έκανε και η Λέτσε που νίκησε με 1-0 την Φιορεντίνα στην έδρα της.

Την πρώτη της νίκη πανηγυρίζει εδώ και λίγη ώρα και η Λάτσιο. Οι Ρωμαίοι επιβλήθηκαν με 3-1 της Μπολόνια στο «Ολίμπικο», πιο δύσκολα από όσο δείχνει το τελικό σκορ, σε ένα ματς στο οποίο ο Βαγγέλης Μόρας βρέθηκε στον πάγκο των «ροσομπλού» αλλά δεν χρησιμοποιήθηκε από τον Αλμπέρτο Μαλεζάνι. Την νίκη πήρε και η Κατάνια στο ματς με την Πάρμα στο «Άντζελο Μασιμίνο» με 2-1, με τον Σεμπαστιάν Τζιοβίνκο να μειώνει στο τέλος για τους «παρμένσι» που όπως και οι υπόλοιπες ομάδες που είχαν νικήσει στην πρεμιέρα, δεν μπόρεσαν να κάνουν τον «2 στα 2»

Δεν υπάρχουν σχόλια: