Κυριακή 12 Σεπτεμβρίου 2010

Επ' αόριστον αποκλεισμός του Δαλούκα


Μπορεί ο κανονισμός της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας (ΚΕΔ) να έχει αλλάξει σχετικά με την τιμωρία των διαιτητών, αφού πλέον οι "άρχοντες των αγώνων" δεν παραπέμπονται, ωστόσο ο Γιώργος Δαλούκας μπαίνει στο "ψυγείο" και θα μείνει εκεί επ' αόριστον. Ο διεθνής ρέφερι θα τιμωρηθεί από τους προϊσταμένους του με αποκλεισμό μέχρι νεωτέρας, εξαιτίας της διαιτησίας του και δη του πέναλτι που έδωσε υπέρ του Παναθηναϊκού στη σαββατιάτικη αναμέτρηση του "Κλεάνθης Βικελίδης". Αυτό διότι η ΚΕΔ θεωρεί πως υπήρξε αλλοίωση αποτελέσματος με τη συγκεκριμένη απόφαση.

Σύμφωνα με πηγές της αρμόδιας Επιτροπής, η τιμωρία του Δαλούκα δεν συνδέεται με την τηλεοπτική παρέμβαση του Βαγγέλη Μαρινάκη το βράδυ του Σαββάτου και τις οργίλες δηλώσεις του σε βάρος του συγκεκριμένου διαιτητή. Ηταν μια απόφαση που έλαβαν οι ελεγκτικοί μηχανισμοί της Διαιτησίας αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα Αρης - Παναθηναϊκός.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Γιώργος Δαλούκας, "αγαπημένο παιδί" της ΚΕΔ τουλάχιστον κατά την περσινή σεζόν, έχει οριστεί από την Επιτροπή Διαιτησίας της UEFA να διευθύνει την αναμέτρηση της Σάλτσμπουργκ με τη Μάντσεστερ Σίτι, την προσεχή Πέμπτη για το Europa League.

Δεν υπάρχουν σχόλια: