Κυριακή 12 Σεπτεμβρίου 2010

Βιεϊρίνια: "Πρέπει να παλέψουμε πολύ"


Ο ΠΑΟΚ προετοιμάζεται χωρίς άγχος για το πρώτο του παιχνίδι στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ. Αυτό φάνηκε και από τις δηλώσεις που έκανε ο Βιεϊρίνια, ο οποίος τόνισε πως ο ίδιος και οι συμπαίκτες του θέλουν να παίξουν όσο γίνεται καλύτερα στους ευρωπαϊκούς αγώνες που θα δώσουν.

"Η ομάδα προετοιμάζεται πολύ καλά και όλοι μας είμαστε έτοιμοι να παίξουμε όσο το δυνατόν καλύτερα στα παιχνίδια του ομίλου. Οι αντίπαλοι μας είναι πολύ δυνατοί και σίγουρα πρέπει να παλέψουμε πολύ. Δεν πρέπει να σκεφτόμαστε τι θα πει ο κόσμος αν δεν τα καταφέρουμε. Για να βρίσκονται στους ομίλους όλες οι ομάδες είναι δυνατές, όμως έχω πίστη ότι θα τα καταφέρουμε και θα πάρουμε την πρόκριση στην επόμενη φάση".

Από τους αγώνες με τον Άγιαξ μας έμεινε μια μικρή πίκρα γιατί πίστευα ότι ήμασταν καλύτερη ομάδα από τους Ολλανδούς. Αγωνιστήκαμε καλύτερα όμως στο τέλος αισθάνομαι ευτυχισμένος για την πρόκριση μας στο Europa League. Η χαρά είναι μεγάλη, αλλά η στεναχώρια μένει για τον αποκλεισμό από το Τσάμπιονς Λιγκ", τόνισε στην κάμερα του Novasports ο Βιεϊρίνια, ο οποίος στη συνέχεια τόνισε πως θέλει να πανηγυρίσει έναν τίτλο με τον ΠΑΟΚ.

"Στα τρία χρόνια που βρίσκομαι στον ΠΑΟΚ έχω γίνει αρκετά καλύτερος, θέλω να συνεχίσω να προσφέρω πολλά στον ΠΑΟΚ. Αυτό που μου λείπει είναι ένας τίτλος. Αισθάνομαι μια πικρία που δεν έχω κατακτήσει ακόμα έναν τίτλο με τον ΠΑΟΚ. Αυτό θέλω".

Δεν υπάρχουν σχόλια: