Τετάρτη 22 Σεπτεμβρίου 2010

ΠΑΟΚ -Έδωσαν υποσχέσεις...


Συζήτηση εφ' όλης της ύλης για την απώλεια βαθμών και τις μετριότατες εμφανίσεις της ομάδας είχαν την Τρίτη, πριν από την έναρξη της προπόνησης τους, οι παίκτες του ΠΑΟΚ με τον προπονητή Παύλο Δερμιτζάκη και παρουσία του τεχνικού διευθυντή Παντελή Κωνσταντινίδη.

Ακούστηκαν οι απόψεις των ποδοσφαιριστών και η άποψη του προπονητή για το θέμα και συμφωνήθηκε πως από την Κυριακή κιόλας, στο επόμενο παιχνίδι πρωταθλήματος στην Ξάνθη, να καταβληθεί κάθε δυνατή προσπάθεια, ώστε να διαφοροποιηθεί το αγωνιστικό πρόσωπο της ομάδας και να κερδηθούν οι βαθμοί που χάθηκαν στις δυο τελευταίες αγωνιστικές του ελληνικού πρωταθλήματος.

Από την πλευρά των ποδοσφαιριστών υπήρξε ο ισχυρισμός της κόπωσης που αισθάνονται οι περισσότεροι από αυτούς ως αιτιολογία για τις εμφανίσεις αυτές στην Τρίπολη και κατά του Ολυμπιακού Βόλου.

Ταυτόχρονα ξεκίνησε και η προετοιμασία για τον αγώνα της Κυριακής στα Πηγάδια Ξάνθης και το ευχάριστο για τον Παύλο Δερμιτζάκη είναι πως μπήκαν σε ομαδικούς ρυθμούς οι δυο μοναδικοί απόντες των τελευταίων αγώνων, Ζλάταν Μουσλίμοβιτς και Κριστιάνο Μοράες. Εκτιμάται μάλιστα πως ως το Σάββατο που θα σχηματιστεί η αποστολή της ομάδας για την ακριτική πόλη, θα είναι πλήρως έτοιμοι για να διεκδικήσουν μια θέση σ' αυτήν.

Δεν υπάρχουν σχόλια: