Τετάρτη 22 Σεπτεμβρίου 2010

Μάρα: «Θέλω Ευρώπη ή κύπελλο»!

Μάρα: «Θέλω Ευρώπη ή κύπελλο»!

Βρίσκεται μικρό χρονικό διάστημα στον Ηρακλή, αλλά έχει «δέσει» απόλυτα με την ομάδα. Είναι από τους ποδοσφαιριστές που ήρθαν και ταίριαξαν στους «κυανόλευκους». Μπήκε άμεσα, βοήθησε σημαντικά και υπόμενε στα δύσκολα. Από τη δυναμική του κόσμου το καλοκαίρι, αποφάσισε να παραμείνει στον Ηρακλή, παρ’ ότι είχε πολλές προτάσεις για να αποχωρήσει. Ο Μπογκτάν Μάρα μιλάει στο «Μ» και ξεκαθαρίζει πως ο φετινός Ηρακλής είναι καλός, είναι ανταγωνιστικός και έχει ικανότητες. Είναι μια ομάδα που μπορεί να τα καταφέρει στο φετινό πρωτάθλημα.

«Σκληρή δουλειά για κάθε αγώνα»

Θέλει την Ευρωπαϊκή συμμετοχή με τον Ηρακλή και τον τίτλο του κυπέλλου. Δεν το κρύβει, αλλά είναι προσγειωμένος. Άλλωστε ακόμη είναι αρχή και ο Ηρακλής πρέπει προσεκτικά να προσεγγίσει τους στόχους του. Ο Μπογκτάν Μάρα εξηγεί: «Όταν πήρα την απόφαση μου να έρθω στον Ηρακλή, στόχος μου ήταν να πρωταγωνιστήσουμε. Δυστυχώς πέρσι είχαμε περιπέτειες και τελικά τα καταφέραμε» είπε για το παρελθόν και ουσιαστικά το σύγκρινε με το σήμερα: «Τώρα η ομάδα δείχνει περισσότερο ώριμη, διαθέτει ποιότητα και είναι ικανή να παίζει σημαντικό ρόλο στο φετινό πρωτάθλημα» δήλωσε ο Ρουμάνος και πρόσθεσε: «Θέλω η ομάδα να παλεύει για υψηλούς στόχους, όπως η συμμετοχή σε ευρωπαϊκά κύπελλα ή την κατάκτηση του ελληνικού κυπέλλου. Ίσως το καταφέρουμε φέτος γιατί η ομάδα δείχνει να έχει τις προϋποθέσεις αλλά είναι νωρίς ακόμα να το πούμε. Θα πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε σκληρά και να προετοιμαζόμαστε για κάθε αγώνα».

«Έχουμε ψυχολογία»

Κι επειδή το ποδόσφαιρο είναι άθλημα ψυχολογίας, αυτό το πολύ καλό ξεκίνημα του Ηρακλή, έχει δώσει μια δεδομένη ώθηση στην ομάδα να προχωρήσει δυνατά και στη συνέχεια. Ο Μπογκτάν Μάρα αναφέρθηκε στην πορεία από τούδε και στο εξής για τον Ημίθεο λέγοντας: «Από την πλευρά μας θα κάνουμε αυτό που έχουμε να κάνουμε στις προπονήσεις και έχοντας αποκτήσει πλέον την απαραίτητη ψυχολογία θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο, στο μέλλον. Όταν έχεις δημιουργήσει ένα σερί στο πρωτάθλημα είναι λογικό να έχεις την ευχέρεια να αντιμετωπίζεις καλύτερα τον κάθε αντίπαλο. Αυτό θέλουμε να κάνουμε και στην επόμενη αγωνιστική στην αναμέτρηση με την Καβάλα».

«Ο κόσμος, κομμάτι της ομάδας»

Όταν το πρώτο από τα δύο συνεχόμενα εντός έδρας παιχνίδια είναι νικηφόρο υπάρχει κάτι σαν… απαίτηση που επιτάσσει θετικό αποτέλεσμα και στο δεύτερο. Ο 34χρονος μεσοεπιθετικός του Ηρακλή επισημαίνει πως ο αγώνας με την Καβάλα είναι δύσκολος, όμως με τη δύναμη του κόσμου η ομάδα μπορεί να τα καταφέρει: «Είναι εξαιρετικά δύσκολος αγώνας, καθώς είδαμε την εμφάνιση που είχαν κόντρα στον Παναθηναϊκό. Είναι επικίνδυνη ομάδα και έχει ικανότητες που θα πρέπει να προσέξουμε. Ειδικότερα στην περσινή σεζόν είχε δείξει ότι είναι πολύ καλή ομάδα» είπε αρχικά για την Καβάλα ο Ρουμάνος άσος και προσέθεσε: «Θα παίζουμε όμως στην έδρα μας και θα έχουμε το πλεονέκτημα. Οι φίλαθλοι μας θα είναι στο πλευρό μας όπως έκαναν σε όλες τις αναμετρήσεις και θα είναι ένα στοιχείο που θα μπορέσει να μας βοηθήσει για να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε για την συνέχεια της σεζόν. Το έχουν κάνει πολλές φορές αυτό και ο κόσμος μας είναι ένα κομμάτι της δύναμης μας».

Δεν υπάρχουν σχόλια: