Τετάρτη 22 Σεπτεμβρίου 2010

Το σημερινό κουπόνι


Πολύ ενδιαφέρον το πρόγραμμα της Τετάρτης με σπουδαίες και αμφίρροπες αναμετρήσεις στα κορυφαία πρωταθλήματα. Σε ορισμένες περιπτώσεις μεγάλα ονόματα αντιμετωπίζουν αισθητά κατώτερους αντιπάλους και προσφέρουν ισχυρά στηρίγματα.

Στην Ισπανία είναι πολύ πιθανή η νίκη της Μπαρτσελόνα στο 1.10 και 1.15 με αντίπαλο την Σπόρτινγκ Χιχόν. Πιέστηκε ο άσος της Αλμερία στο 1.70, ενώ στην πιο ενδιαφέρον παιχνίδι της αγωνιστικής η Βαλένθια θα υποδεχτεί την Ατλέτικο Μαδρίτης με τον άσο να υποχωρεί προς το 2.10.

Και στο 1.70 ανέβηκε η τιμή της Μπάγερ Λεβερκούζεν στις διεθνείς αγορές αφού δεν ικανοποιεί. Ισχυρό προβάδισμα έχει η Ντόρτμουντ με αντίπαλο την Καϊζερσλάουτερν που πάντως ξεκίνησε πολύ καλά το πρωτάθλημα. Στα ύψη, ακόμα και στο 2.45 το διπλό της Σάλκε που ακόμα δεν έχει βαθμό στο πρωτάθλημα.

Σε μια από τις ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις της αγωνιστικής το Αμβούργο θα υποδεχτεί τη Βόλφσμπουργκ με τον άσο στο διαδίκτυο να φτάνει και στο 2.00. Εντυπωσιακή η Στουτγάρδη στο τελευταίο ματς και οι αγορές της δίνουν το προβάδισμα σε αποδόσεις κοντά στο 2.10.

Στο πρωτάθλημα Βελγίου ξεχωρίζουν η Κλαμπ Μπριζ στο 1.15 και η ανώτερη Αντερλεχτ με το διπλό να φτάνει και στο 1.40. Προβάδισμα έχει και η Σταντάρ Λιέγης παρά την αστάθεια της, αφού η Σαρλερουά δείχνει σοβαρές αδυναμίες. Επικίνδυνη έξοδος για τη Γάνδη αφού η Λόκερεν δείχνει επικίνδυνος αντίπαλος.

Στο αγγλικό Λιγκ Καπ τα δυνατά στηρίγματα είναι η Τσέλσι, η Μάντσεστερ Γουνάιτεντ και η Λίβερπουλ που αντιμετωπίζουν πολύ κατώτερους αντιπάλους και λογικά θα φτάσουν στη νίκη. Η Τσέλσι παίζει στο 1.25, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ φτάνει και στο 1.40, ενώ η Λίβερπουλ παίζει κατά μέσο όρο στο 1.20. Φαβορί προσφέρεται και η Μάντσεστερ Σίτι με το διπλό στο 1.80 και στο 1.85 με αντίπαλο την υπολογίσιμη Γουέστ Μπρομ.

Αστάθεια δείχνουν οι ομάδες στις πρώτες αγωνιστικές του ιταλικού πρωταθλήματος και τα απρόοπτα δεν είναι λίγα. Μεγάλο φαβορί η Ιντερ σε τιμές κοντά στο 1.40, ενώ κινήθηκαν ανοδικά προς το 2.30 οι αποδόσεις της Μίλαν και της Ρόμα, που το περασμένο σαββατοκύριακο απέτυχαν εντός έδρας με αρκετά κατώτερους αντιπάλους.Πηγη kingbet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: