Τετάρτη 22 Σεπτεμβρίου 2010

Χωρίς Ηλιάδη και εναντίον της Καβάλας


Πρωινό και απογευματινό πρόγραμμα περιείχε την Τρίτη η προετοιμασία των παικτών του Ηρακλή, στην Μίκρα, ενόψει του αγώνα της προσεχούς αγωνιστικής με την Καβάλα, με βαρύτητα στον τομέα της δύναμης και της φυσικής κατάστασης, το πρωί και της τακτικής, το απόγευμα. Μάλιστα, στην απογευματινή προπόνηση, οι βασικοί της περασμένης αγωνιστικής προπονήθηκαν χωριστά από τους υπολοίπους συμπαίκτες τους, οι οποίοι είχαν δίτερμα με την Ομάδα Νέων.

Ο Στέλιος Ηλιάδης, ως προερχόμενος από θλάση, δεν προλαβαίνει τον αγώνα της Κυριακής, μολονότι ανεβάζει ρυθμούς ατομικής προπόνησης. Αντίθετα ο Νίκος Αραμπατζής επανήλθε σε πλήρεις ρυθμούς, όπως αναμένεται να συμβεί αύριο και με τον Μίρνες Σίσιτς, ο οποίος προπονήθηκε μόνος. Ο Μανώλης Παπαστεριανός υπέστη κάκωση στο γόνατο και η οριστική ιατρική εκτίμηση για το τραύμα του θα γίνει αύριο.

Η προσπάθεια του ιατρικού επιτελείου των "κυανολεύκων" της Θεσσαλονίκης εντοπίζεται στο να προλάβουν να είναι ετοιμοπόλεμοι για την αναμέτρηση με την Καβάλα οι Βικτοράς Γιάκομπ και Καρίμ Σολτάνι. Ο πρώτος, στο πρόγραμμα αποθεραπείας του, προσέθεσε και προπόνηση στο γυμναστήριο και, από αύριο, θα ανεβάσει ρυθμούς σε ατομικό επίπεδο. Ο δεύτερος, συνέχισε σε πιο μεγάλη ένταση το ατομικό.

Δεν υπάρχουν σχόλια: