Τετάρτη 22 Σεπτεμβρίου 2010

Πουρής: "Δεν υπήρχε περίπτωση να δεχθώ"


Ο Χρήστος Πουρής, ο οποίος βρέθηκε στην επικαιρότητα τις τελευταίες ημέρες λόγω της πρότασης δωροδοκίας που του έγινε, μίλησε για το θέμα και τόνισε ότι ποτέ δεν θα δεχόταν τη συγκεκριμένη πρόταση.Ο τερματοφύλακας των Τρικάλων, με συνέντευξή του στην εφημερίδα "Εξέδρα των Σπορ", αναφέρθηκε στο περιστατικό και επεσήμανε πως δεν δέχθηκε απειλή, ενώ δήλωσε πως αυτή η ιστορία θα τον κάνει πιο δυνατό.Διαβάστε παρακάτω αποσπάσματα από τις δηλώσεις του:

"Κάποιος με πήρε τηλέφωνο το Σάββατο. Μου προσέφερε 20.000 ευρώ για να έχω μειωμένη απόδοση στο παιχνίδι με το Λεβαδειακό και την επόμενη σεζόν να πάρω μεταγραφή σε ομάδα της Super League. Αμέσως ειδοποίησα τον προπονητή μου, κ. Παντελίδη. Τον ενημέρωσα για όσα είχαν συμβεί. Μίλησα και με τον πρόεδρο, ο οποίος με στήριξε πάρα πολύ και με συμβούλεψε να μην φοβάμαι τίποτα. Σε καμία περίπτωση δεν πέρασε από το μυαλό μου να δεχθώ τη συγκεκριμένη πρόταση.

Δεν συναντήθηκα με τον κ. Κομπότη κατά τη διάρκεια όλης αυτής της ιστορίας. Μου έκανε μήνυση για ψευδή κατάθεση και συκοφαντική δυσφήμιση, αλλά όπως μου είπε ο δικηγόρος μου αυτές δεν στέκουν. Ουδέποτε σκέφτηκα το ενδεχόμενο να έχω πρόβλημα στην καριέρα μου. Δεν δέχθηκα ποτέ καμία απειλή. Όπως έβλεπα πριν το ποδόσφαιρο, έτσι το βλέπω και τώρα μετά από αυτό που έγινε. Με στενοχώρησε πολύ αυτή η ιστορία αλλά πιστεύω ότι θα με κάνει πιο δυνατό
".

Δεν υπάρχουν σχόλια: