Τετάρτη 22 Σεπτεμβρίου 2010

Με Μπεμπέ βασικό η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ


Το νέο μεταγραφικό απόκτημα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ο 20χρονος Μπεμπέ, αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο του με την φανέλα των «κόκκινων διαβόλων» στην αναμέτρηση εναντίον της Σκάνθορπ που θα γίνει για τον θεσμό του Κάρλινγκ Καπ την Τετάρτη το βράδυ στο “Glanford Park” έδρα του συλλόγου της Τσάμπιονσιπ.

Ο σερ Άλεξ Φέργκιουσον έχει πάρει μαζί του για την συγκεκριμένη αναμέτρηση αρκετούς νεαρούς ποδοσφαιριστές προκειμένου να πάρουν χρόνο συμμετοχής και ανάμεσα τους είναι και ο Πορτογάλος: «Πολλοί από τους νεαρούς μου παίκτες θα αγωνιστούν το βράδι. Το επιχειρήσαμε και την περυσινή σεζόν και όλοι όσοι έπαιξαν τότε έδειξαν πως έχουν ικανότητες. Ο Μπεμπέ προπονείται εξαιρετικά το τελευταίο διάστημα και θα τον βάλω βασικό με την Σκάνθορπ, το ίδιο και τον Μακέντα», δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα των «διαβόλων» ο σερ Άλεξ.

Εν τω μεταξύ ο Μπεμπέ εμφανώς χαρούμενος από αυτή την εξέλιξη δήλωσε στα Μέσα της Αγγλίας: « Θα βελτιωθώ πολύ σαν παίκτης στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Ο σερ Άλεξ είναι πολύ ευχαριστημένος με την προσπάθεια που κάνω στις προπονήσεις και θέλει να προπονηθώ σκληρότερα προκειμένου να καταφέρω να μπω στην πρώτη ομάδα και να καθιερωθώ».

Δεν υπάρχουν σχόλια: