Τετάρτη 22 Σεπτεμβρίου 2010

Ετοιμάζει Ιμπαγάσα


Τον Αριέλ Ιμπαγάσα ετοιμάζει ο Ερνέστο Βαλβέρδε για τον αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης το Σαββάτο. Ο Ισπανός τεχνικός τις πρώτες αγωνιστικές δείχνει την πρόθεση του να παρατάξει τους "ερυθρόλευκους" στα εντός έδρας παιχνίδια πιο επιθετικά σε σχέση με τους αγώνες μακριά από το "Γεώργιος Καραϊσκάκης".

Ο Βαλβέρδε γνωρίζει το πρόβλημα που αντιμετώπισε ο Ολυμπιακός την περσινή σεζόν στην έδρα του όπου "έχασε" αρκετούς βαθμούς. Γι αυτό το λόγο θέλει η ομάδα του να έχει συνεχώς την κατοχή, να πιέζει μπροστά και να δημιουργεί φάσεις. Εξάλλου σχεδόν όλες οι ομάδες που επισκέπτονται το "Γεώργιος Καραϊσκάκης" αμύνονται συνεχώς και βγαίνουν μπροστά μόνο με αντεπιθέσεις. Ωστόσο για να πάρουν την μπάλα στα πόδια τους οι επιθετικοί, θα πρέπει να υπάρχει στην ενδεκάδα ένας παίκτης που να περνάει κάθετες μπαλιές και αυτός θα είναι ο Ιμπαγάσα. Ούτε ο Φουστέρ μπορεί να ανταποκριθεί σε αυτό το ρόλο, ούτε οι Ντουντού, Ουρτάδο.

Το ερώτημα που δημιουργείται είναι ποιος από τους τρεις θα μείνει στον πάγκο, έτσι ώστε να ξεκινήσει βασικός ο Ισπανός. Αυτό θα φανεί στις προπονήσεις μέχρι την Παρασκευή.


Πρώτη φορά γεμάτο

Το "Γεώργιος Καραϊσκάκης" γίνεται και πάλι έδρα. Για πρώτη φορά τη φετινή σεζόν ο Ολυμπιακός θα αγωνιστεί σε επίσημο παιχνίδι μπροστά στον κόσμο του, ο οποίος όπως όλα δείχνουν θα γεμίσει το γήπεδο και θα δώσει ρυθμό στους ποδοσφαιριστές της αγαπημένης τους ομάδας. Οι νέοι παίκτες δεν έχουν δει ακόμα την ατμόσφαιρα που δημιουργούν οι φίλαθλοι των "ερυθρολεύκων" και ανυπομονούν να αγωνιστούν για πρώτη φορά μπροστά στους οπαδούς του Ολυμπιακού.

Δεν υπάρχουν σχόλια: