Παρασκευή 3 Σεπτεμβρίου 2010

ΑΡΗΣ: Βλέπει τον Αλιαντιέρ


Ψηλά στη λίστα του Άρη βρίσκεται η περίπτωση του Ζερεμί Αλιαντιέρ. Ο Γάλλος επιθετικός είναι –όπως και ο Φατί– απόφοιτος της γνωστής ποδοσφαιρικής ακαδημίας Κλερφοντέν και θεωρήθηκε ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα της τελευταίας δεκαετίας.

Ο 27χρονος φορ έχει μείνει ελεύθερος από τη Μίντλεσμπρο και οι «κίτρινοι» θα εξετάσουν πολύ σοβαρά την περίπτωσή του. Αξίζει να σημειωθεί ότι οι αρκετοί τραυματισμοί που είχε στην καριέρα του, δεν του επέτρεψαν να διαγράψει την πορεία που όλοι περίμεναν και από την κατάσταση στην οποία βρίσκεται… ιατρικώς.

Από τις αρκετές περιπτώσεις ελεύθερων επιθετικών που έχουν στα χέρια τους οι «κίτρινοι», έχουν τοποθετήσει σε περίοπτη θέση το όνομα του Ζερεμί Αλιαντιέρ, που έχει μείνει ελεύθερος από τη Μίντλεσμπρο. Εν τω μεταξύ, στους Θεσσαλονικείς προτάθηκε κι ένας άλλος Γάλλος, ο Ματ Μουσιλού, που πέρυσι αγωνίστηκε στην Μπουλόν.

Ο Αλιαντιέρ έγινε παίκτης της Άρσεναλ στα 16 του και έμεινε στο Βόρειο Λονδίνο μέχρι το 2007, που πήρε μεταγραφή στη Μίντλεσμπρο έναντι 2,5 εκατ. λιρών. Τη σεζόν 2005-06 είχε αγωνιστεί με τη μορφή δανεισμού σε Σέλτικ, Γουέστ Χαμ και Γουλβς και συνολικά με τους «κανονιέρηδες» αγωνίστηκε σε 29 παιχνίδια πετυχαίνοντας ένα γκολ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: