Παρασκευή 3 Σεπτεμβρίου 2010

«Η χρυσή μπάλα στον Σνάιντερ»


Έναν ποδοσφαιριστή που είχε υπό τις οδηγίες του στην περσινή αγωνιστική σεζόν επέλεξε ο Ζοζέ Μουρίνιο σαν αυτόν που θα άξιζε να κερδίζει την «Χρυσή Μπάλα». «Η ‘’Χρυσή Μπάλα’’ πρέπει να πάει στον Σνάιντερ», τόνισε ο Πορτογάλος τεχνικός με δηλώσεις του στο περιθώριο του φόρουμ των προπονητών των ομάδων που συμμετέχουν στο Τσάμπιονς Λιγκ.

«Ο Σνάιντερ πρέπει να κερδίσει και μετά ο Τσάβι. Ο Ινιέστα όχι. Είχε ένα πολύ καλό Μουντιάλ, αλλά αυτός ο τίτλος πηγαίνει στον καλύτερο ποδοσφαιριστή της σεζόν και ο Σνάιντερ έπαιξε σε δύο τελικούς (Τσάμπιονς Λιγκ και Παγκόσμιο Κύπελλο) και είχε μεγάλη συμμετοχή στην ομάδα του. Ο Ινιέστα δεν είχε τόσα πολλά παιχνίδια», δήλωσε ο Special One και συνέχισε:

«Δεν θέλω να πω ότι ο Σνάιντερ είναι καλύτερος παίκτης, αλλά συνολικά είχε μια καλύτερη αγωνιστική σεζόν. Ένα Παγκόσμιο Κύπελλο δεν μπορεί να καθορίσει και το αποτέλεσμα στη ‘’Χρυσή Μπάλα’’».

Ο Μουρίνιο αναφέρθηκε και στην απόφαση της Μπαρτσελόνα να παραχωρήσει τον Ιμπραήμοβιτς. «Είναι ένας καταπληκτικός ποδοσφαιριστής. Απέναντι στη Μίλαν, ίσως να τον βρούμε μπροστά μας δύο φορές και δεν πρόκειται να επηρεάσει το πρωτάθλημα», κατέληξε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: