Παρασκευή 3 Σεπτεμβρίου 2010

Ρέγιες: Κερδίζουμε συνέχεια τους Έλληνες

Απόλυτα ικανοποιημένος που θα αντιμετωπίσει η Ισπανία την Ελλάδα στη φάση των «16» εμφανίστηκε ο Φελίπε Ρέγιες.Ο Ισπανός παίκτης επικαλέστηκε και την ευνοϊκή παράδοση που έχουν οι «φούριας ρόχας» κόντρα στην εθνική μας με 30 νίκες σε 41 αγώνες:

«Από τη στιγμή που η πρώτη φάση πέρασε ανώδυνα για εμάς, είμαστε έτοιμοι για τις θέσεις των μεταλλίων. Σίγουρα, δεν ξεκινήσαμε καλά και θέλαμε να βγούμε πρώτοι στον όμιλο, αλλά ότι έγινε και μάθαμε από τα λάθη μας. Οι τελευταίες δυο νίκες μας που συνδυάστηκαν με καλές εμφανίσεις, ανέβασαν το ηθικό μας και μπαίνουμε στα νοκ άουτ παιχνίδια αποφασισμένοι για το καλύτερο. Εάν είμαστε η ομάδα που ήμασταν και η οποία ευχαριστιέται πάνω απ’ όλα το μπάσκετ, τότε δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα».

Ο παίκτης των «φούριας ρόχας» για το αυριανό ματς είπε επίσης: «Σε ένα Παγκόσμιο Πρωτάθλημα ξέρεις ότι από τη β’ φάση αρχίζουν τα δύσκολα παιχνίδια. Πράγματι, αν ήμασταν πρώτοι θα είχαμε κάποιον ευκολότερο αντίπαλο τώρα, αλλά με όποιον κι αν παίζεις η ουσία δεν αλλάζει: πρέπει να είσαι έτοιμος για …πόλεμο και να δώσεις το 100%. Οπότε δεν έχει νόημα να το ψειρίζουμε.

Το θετικό είναι ότι παίζουμε με την Ελλάδα, την οποία κερδίζουμε τα τελευταία χρόνια. Δεν πρέπει όμως να το σκεφτόμαστε αυτό, γιατί είναι μια νέα διοργάνωση τώρα. Είμαι αισιόδοξος πάντως ότι αν παίξουμε καλά και την άμυνα που ξέρουμε, θα τα καταφέρουμε πάλι».

Δεν υπάρχουν σχόλια: