Παρασκευή 3 Σεπτεμβρίου 2010

Τσιάρτας -"Προσδίδουν ποιότητα ο Λουίς Γκαρσία και ο Ελ Ζαρ"


Για το νέο ξεκίνημα της Εθνικής ομάδας κόντρα στη Γεωργία, για την εικόνα που παρουσίασαν οι μεγάλοι του κέντρου στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος αλλά και για τα πρώτα του βήματα ως μάνατζερ παικτών μίλησε ο Βασίλης Τσιάρτας στο Contra.gr.

Ο πρώην διεθνής ποδοσφαιριστής άνοιξε τις πύλες της Super League στον Λουίς Γκαρσία αλλά και τον Ναμπίλ Ελ Ζάρ ντύνοντας τους με τις φανέλες του Παναθηναϊκού και του ΠΑΟΚ αντίστοιχα. «Πάντα ήμουν και θα είμαι στο πλευρό των Ελλήνων παικτών. Όταν όμως μπορούμε να δούμε τόσο ποιοτικούς παίκτες στο ελληνικό πρωτάθλημα δεν πρέπει να χάνουμε την ευκαιρία. Αυτό ισχύει τόσο για τον Γκαρσία όσο και για τον Ελ Ζαρ, τα βιογραφικά των οποίων μιλούν από μόνα τους».

Για τον Λουίς Γκαρσία ο Βασίλης Τσιάρτας θεωρεί «ότι διαθέτει μεγάλη ποιότητα στο παιχνίδι του, δημιουργεί φάσεις για γκολ αλλά και σκοράρει. Αν του δοθεί ο κατάλληλος χρόνος συμμετοχής θα βοηθήσει πολύ τον Παναθηναϊκό».

"Μετά την 5η αγωνιστική τα πρώτα συμπεράσματα"

Έχοντας πολυετή θητεία στο ελληνικό πρωτάθλημα αλλά και σφαιρική εικόνα για τα φετινά ρόστερ των ελληνικών ομάδων ο Βασίλης Τσιάρτας κατέθεσε το δικό του σχόλιο. «Όλες τις ομάδες θα τις δούμε από την 5η αγωνιστική και μετά. Είναι πολύ νωρίς για συμπεράσματα. Το ξεκίνημα της ΑΕΚ δεν μου λέει τίποτα. Ακόμη δεν μπορούμε να έχουμε πραγματική εικόνα. Για τον Ολυμπιακό τα πράγματα θα είναι διαφορετικά γιατί απέκτησε πολλούς περισσότερους νέους παίκτες. Πιστεύω ότι ο Ολυμπιακός μη έχοντας και υποχρεώσεις στην Ευρώπη θα δημιουργήσει την ομάδα της επόμενης περιόδου. Ο Παναθηναϊκός πάλι «κούμπωσε» κάποιους παίκτες που χρειαζόταν με τους υπόλοιπους και τώρα απομένει το δέσιμο».

"Υπομονή για την Εθνική"

Τέλος, αναφορικά στο νέο ξεκίνημα της Εθνικής για τα προκριματικά του Euro 2012, τόνισε: «Στην Εθνική ομάδα άλλαξαν πολλά πράγματα. Πήραμε μια πρώτη γεύση από το φιλικό με την Σερβία και περιμένουμε να δούμε τον βαθμό βελτίωσης που θα παρουσιάσει η ομάδα . Κάθε αλλαγή γίνεται με σκοπό την βελτίωση. Χρειάζεται όμως και υπομονή».

Δεν υπάρχουν σχόλια: