Παρασκευή 3 Σεπτεμβρίου 2010

Ερωτευμένη με το ...ποδόσφαιρο!


Μάς έρχεται από την ...αγαπημένη Ιταλία και πιο ειδικά την Κατάνια της Σικελίας. Πρόκειται για την 28χρονη Ροζάρια Καναβό, μοντέλο, χορεύτρια, τηλεπαρουσιάστρια και ενίοτε ηθοποιό, με ...έρωτα για το ποδόσφαιρο! Η εκρηκτική Σιτσιλιάνα είχε για περίπου δύο χρόνια δεσμό με τον Αντόνιο Κασάνο της Σαμπντόρια (την περίοδο που ο ιδιόρρυθμος Ιταλός στράικερ αγωνιζόταν στη Ρεάλ Μαδρίτης), ενώ από το 2007 ...ταλαιπωρεί τον Κριστιάν Πανούτσι, ο οποίος πρόσφατα, στα 37 του χρόνια, ανακοίνωσε την απόφασή του να εγκαταλείψει την ενεργό δράση.
Τη Ροζάρια την έχει εγκαταλείψει αρκετές φορές στο παρελθόν, ωστόσο πάντα κάτι γίνεται και το ζευγάρι τα ξαναβρίσκει.

Ένας από τους λόγους των μικρών χωρισμών του Κριστιάν με τη Ροζάρια, είναι οι αμέτρητες αισθησιακές φωτογραφήσεις που έχει κάνει η τελευταία σε ιταλικά περιοδικά.Σε μία από αυτές, μάλιστα, για το ημερολόγιο του "interviu" του 2009, η Ροζάρια ...ξέχασε να ενημερώσει τον αγαπημένο της κι αυτός έγινε έξαλλος, με αποτέλεσμα ακόμα ένα επεισόδιο στη σχέση του ζευγαριού.

Τότε η Ροζάρια προσπάθησε να τα μαζέψει (και όπως φαίνεται τα κατάφερε), με δηλώσεις της στον ιταλικό Τύπο: "Γιατί δεν τού είπα για το ημερολόγιο; Επειδή περίμενα να αγοράσει το περιοδικό για να δει ...πώς είμαι και να είναι περήφανος για μένα"!
Μετά από ακόμα μία επανασύνδεση με τον Κριστιάν, η Ροζάρια δήλωνε: "Θέλω να το φωνάξω δυνατά, τόσο ώστε να ακουστεί στα τέσσερα σημεία του ορίζοντα: ναι, εγώ και ο Κριστιάν είμαστε πάλι μαζί"!

Εκείνη την περίοδο η Ροζάρια είχε δώσει μια συνέντευξη στο περιοδικό "Max", στην οποία είχε απαντήσει αρνητικά στην ερώτηση αν είναι ερωτευμένη, εξοργίζοντας και πάλι τον καλό της. "Είπα ότι δεν είμαι ερωτευμένη, γιατί όταν έδωσα αυτή τη συνέντευξη δεν τα είχα ξαναβρεί με τον Κριστιάν. Τώρα είμαι πάλι τρελά ερωτευμένη μαζί του", δικαιολογήθηκε η άτακτη Ροζάρια. Η ύψους 1,72μ. (με αναλογίες 88-62-89) Ροζάρια έχει εμφανιστεί - και μάλιστα σε πρωταγωνιστικούς ρόλους - σε αρκετές ιταλικές τηλεοπτικές εκπομπές, μεταξύ των οποίων οι "Sarabanda", "Raccomandati", "Paperissima", "123" κ.α., με τις εμφανίσεις της στο σόου "Paperissima" να προκαλούν ...καρδιακά επεισόδια, καθώς εμφανιζόταν σε αυτό ως χορεύτρια ενός sex club!
Εννοείται πως η Ροζάρια είναι μία από τις Ιταλίδες που έχουν υποσχεθεί κατά καιρούς δημόσιο στριπτίζ με την προϋπόθεση η αγαπημένη τους ομάδας να πάρει το πρωτάθλημα. Τότε ...υποστήριζε τη Ρόμα, καθώς εκεί αγωνιζόταν ο Πανούτσι!

Δεν υπάρχουν σχόλια: