Παρασκευή 3 Σεπτεμβρίου 2010

«Ώρα να παίξουμε ποδόσφαιρο»


Aν υπάρχει κάποιος ποδοσφαιριστής που απασχόλησε πολύ ομάδες και Μέσα στην Αγγλία κατά την διάρκεια της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου τότε σίγουρα αυτός είναι ο Ρόμπι Κιν. Κάτι που δεν ήθελε ο ίδιος, εφόσον όμως βρισκόταν εκτός των πλάνων του Χάρι Ρέντναπ ένας τόσο καλός επιθετικός επόμενο ήταν να προκύψουν αρκετοί ενδιαφερόμενοι.

Με το τέλος των μεταγραφών ηρέμησε και ο Ιρλανδός στράικερ που θα μπορέσει πλέον να αφοσιωθεί σε αυτό που γνωρίζει καλύτερα. Να βάζει την μπάλα στα δίχτυα. Και με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας του συνήθως πραγματοποιεί πολύ καλές εμφανίσεις.

Όλο το καλοκαίρι υπήρξαν αρκετοί σύλλογοι που θέλησαν να αποκτήσουν τον Κιν. Λίβερπουλ, Σέλτικ, Νιουκάστλ Μπεσίκτας και αρκετές άλλες έδειξαν ενδιαφέρον αλλά ο επιθετικός της Τότεναμ αποφάσισε πως η παραμονή του στο “White Hart Lane” για να παλέψει για μια θέση στην ενδεκάδα άξιζε τον κόπο και επέλεξε τον δύσκολο δρόμο ελπίζοντας να δικαιωθεί.

Την Παρασκευή η εθνική Ιρλανδίας αντιμετωπίζει την Αρμενία στο Ερεβάν και ο 31χρονος διεθνής περιμένει την αναμέτρηση αυτή για να παίξει επιτέλους ποδόσφαιρο χωρίς την σκέψη της μεταγραφής.

«Δεν με επηρέασε ιδιαίτερα. Από την ημέρα που ξεκίνησε μέχρι και σήμερα πάντα υπήρχαν υποθέσεις και φήμες και δυστυχώς δεν μπορώ να κάνω κάτι για αυτό. Τώρα όμως θα επικεντρωθώ σε αυτό που κάνω. Την μεταγραφική περίοδο ήμουν αρκετά ήρεμος δεν με ενοχλούσαν αυτά που ακούγονταν. Αλλά τώρα δεν θα υπάρξουν άλλες φήμες για τουλάχιστον δύο μήνες οπότε όλοι ομάδες και ποδοσφαιριστές μπορούν να αφοσιωθούν στο ποδόσφαιρο», δήλεσε στην συνέντευξη Τύπου ο Κιν.

Δεν υπάρχουν σχόλια: