Παρασκευή 3 Σεπτεμβρίου 2010

Ψιθυροι..........

  • Στο κλάμπ των παντρεμένων μπήκε ο πρόεδρος της ΚΑΕ Ολυμπιακού, Παναγιώτης Αγγελόπουλος, ο οποίος παντρεύτηκε την αθλήτρια του βόλεϊ Ελευθερία Κούκου. Γνωστοί επιχειρηματίες έδωσαν το παρών στη γαμήλια δεξίωσή, όπως ο Βαρδής Βαρδινογιάννης και ο Σωκρτάτης Κόκκαλης. Η έκπληξη της βραδιάς ήταν η παρουσία του Μιχάλη Χατζηγιάννη, ο οποίος τραγούδησε αποκλειστικά για τους νεόνυμφους.
  • Στη Βάρη βρήκε το νέο του σπίτι ο Λουίς Γκαρσία. Ο μάνατζερ του Ισπανού άσου, Βασίλης Τσιάρτας, μπορεί να τον συμβούλεψε να μείνει στα Βόρεια Προάστια, αλλά ο ίδιος αποφάσισε να βρει σπίτι στην Βάρη, επειδή εκεί μένουν οι φίλοι του Λέτο και Σαριέγκι.
  • Ανάμεσα στα πολλά που συζήτησαν ο Νίκος Νιόπλιας και ο Ρόι Χόντγκσον στο φόρουμ των προπονητών στη Νιόν της Ελβετίας ήταν και το θέμα της μεταγραφής του Νταμιέν Πλεσί από την Λίβερπουλ στον Παναθηναϊκό, με τον τεχνικό των ρεντς να ενημερώνει τον κοζανίτη προπονητή για τον βαθμό ετοιμότητας του γάλλου χαφ.
  • Η επιλογή ένδυσής των τσιρλίντερς, σε συνδυασμό με τις αισθησιακές κινήσεις τους, προκάλεσαν τις αντιδράσεις των φανατικών μουσουλμάνων στο Μουντομπάσκετ της Τουρκίας. Ετσι, ύστερα από αίτημα της πολιτικής ηγεσίας της χώρας, στους αγώνες της εθνικής Τουρκίας, το κοινό δεν θα μπορεί στα διαλείμματα να απολαμβάνει το εντυπωσιακό σόου των τσιρλίντερς...

Δεν υπάρχουν σχόλια: