Παρασκευή 3 Σεπτεμβρίου 2010

«Πρωταγωνιστές για τίτλο»


Επί παντός επιστητού μίλησε ο Πάμπλο Κοντρέρας, ο οποίος έθεσε ως στόχο την κατάκτηση του πρωταθλήματος για τον ΠΑΟΚ. Τι είπε για τον ίδιο αλλά και για την ομάδα του «Δικεφάλου».

Ο Χιλιανός άσος μίλησε στον «Libero 107.4». Αναλυτικά τα όσα είπε

«Αυτή η περίοδος είναι πιο ήρεμη από πέρσι. Η συμμετοχή στο Europa League μας έχει κάνει όλους χαρούμενους και έχουμε τη δυνατότητα να μεταδώσουμε αυτή τη χαρά στον κόσμο. Το καλοκαίρι που μας πέρασε ήταν λίγο περίπλοκο. Δεν ήταν φυσιολογικό αυτό που έγινε. Ωστόσο αυτές οι αλλαγές μας έκαναν ακόμα να είμαστε ακόμα πιο πολύ ενωμένοι και να κοιτάξουμε όλοι μαζί μπροστά για να μπορέσει η ομάδα να πετύχει τους στόχους της».

Για εμάς είναι μεγάλη χαρά η συμμετοχή. Κάθε Κυριακή η στήριξη του κόσμου μας βοηθάει. Στόχος να είμαστε πρωταγωνιστές τόσο στο πρωτάθλημα όσο και στο Europa League. Σίγουρα είναι νωρίς για να μιλήσουμε για στόχους.

Ολοι μας όμως θέλουμε να είμαστε πρωταθλητές. Το δείξαμε και πέρσι στα πλέι οφ ότι μπορούμε. Αποδείξαμε και πέρσι ότι μπορούσαμε να το κατακτήσουμε. Αυτό που θέλουμε όλοι είναι να φτάσουμε όσο το δυνατόν πιο ψηλά σε όλες τις διοργανώσεις» είπε ο Κοντρέρας.

Η είσοδος του Σαλπιγγίδη έχει βοηθήσει πολύ για να γίνουμε πιο επιθετικοί. Υπάρχουν βέβαια και από πέρσι οι Βιεϊρίνια και Ιβιτς. Η αλήθεια είναι ότι γινόμαστε πιο επιθετικοί φέτος».

Για τον ίδιο είπε:

«Όταν ήμουν στο Μουντιάλ μου ήρθε μήνυμα από ένα δημοσιογράφο που έγραφε ότι εγώ θέλω να φύγω από τον ΠΑΟΚ και αυτό μου φάνηκε περίεργο γιατί εγώ και η οικογένεια μου είμαστε ευχαριστημένοι εδώ. Μίλησα και με τον Βρύζα και με τον Μπερέτα για να το ξεκαθαρίσω, τότε. Ισως να κατάλαβαν ότι ήθελα να φύγω από τον ΠΑΟΚ για οικονομικούς λόγους αλλά κάτι τέτοιο δεν ισχύει σε καμία περίπτωση».

Δεν υπάρχουν σχόλια: