Παρασκευή 3 Σεπτεμβρίου 2010

Σαρωτικός ο Άρης με Σπαρτάκ


Με νίκη συνδυάστηκε το πρώτο φιλικό του Άρη επί ιταλικού εδάφους, αφού οι «κίτρινοι» επιβλήθηκαν 97-54 της Σπαρτάκ Αγίας Πετρούπολης ενώ ο Σαρόν Ντρούκερ στάθηκε στην αφοσίωση των παικτών του.

Στο πλαίσιο της προετοιμασίας του για τη νέα αγωνιστική περίοδο οΑρης επικράτησε της Σπαρτάκ, αντιπάλου του ΠΑΟΚ στην προκριματική φάση του EuroCup, ενώ ο Σαρόν Ντρούκερ είχε την ευκαιρία να βγάλει χρήσιμα συμπεράσματα για την αγωνιστική κατάσταση της ομάδας του.

Ο κόουτς του Άρη ανέφερε μετά τη νίκη επί της Σπαρτάκ: «Όλοι οι παίκτες δουλεύουν πολύ σκληρά τις μέρες που βρισκόμαστε εδώ. Είναι πολύ αφοσιωμένοι τόσο στην ομάδα όσο και στους συμπαίκτες τους. Αισθανόμαστε πολύ καλά μεταξύ μας και μένει να το δείξουμε και μέσα στο γήπεδο.

Σήμερα είχαμε ένα πολύ καλό παιχνίδι κυρίως αμυντικά. Μας ενδιαφέρει να παρουσιαζόμαστε εμείς όσο το δυνατόν καλύτεροι και στην παρούσα φάση δεν μας ενδιαφέρει ο αντίπαλος. Από εδώ και πέρα κοιτάμε να γινόμαστε καλύτεροι από μέρα σε μέρα». Ο Αρης θα αντιμετωπίσει στις 4/9 (9μ.μ.) την Εφές Πίλσεν.

Τα δεκάλεπτα: 22-15, 42-31, 71-43, 97-54
Αρης(Ντρούκερ)
: Πιρς 15 π. και 5 ασ., Χατζηβρέττας 8π. ,1ρ. και 1ασ., Ταπούτος 13π. ,8ρ. και 6ασ. , Ντάνστον 12 π. ,8ρ. , 4 κοψ. και 2ασ. , Τάκερ 10π., 3 ρ. και 2ασ., Μπορόβνιακ 11π. ,1ρ. , Σκορδίλης(συμμετοχή) , Χρυσικόπουλος 6π. και 3ρ. , Μούρτος 5π. , Τσαϊρέλης 7π., 2 ρ. , Κουμπούρας 10π., 3 ασ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: