Τρίτη 19 Οκτωβρίου 2010

Προσφέρει 115 εκατ. ευρώ για την απόκτηση του Ρούνεϊ η Σίτι!

Πρόταση-μαμούθ είναι έτοιμη να καταθέσει η Μάντσεστερ Σίτι στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, προκειμένου να αποκτήσει τον Γουέιν Ρούνεϊ.Όπως χαρακτηριστικά αναφέρουν σήμερα τα αγγλικά ΜΜΕ, οι «πολίτες» είναι διατεθειμένοι να κάνουν μια απίστευτη προσφορά στους «κόκκινους διαβόλους» για να πάρουν τα δικαιώματα του φορ της εθνικής Αγγλίας και η εφημερίδα «Daily Mirror» υποστηρίζει στο ρεπορτάζ της πως αυτή θα αγγίξει τα 115 εκατομμύρια ευρώ (100 εκατ. λίρες)!

Η Σίτι προσφέρει πενταετές συμβόλαιο στον 24χρονο διεθνή επιθετικό, με ετήσιες απολαβές που θα ξεπερνούν τα 15 εκατ. ευρώ. Αν αυτή η μεταγραφή πραγματοποιηθεί, ο Ρούνεϊ θα γίνει ο πιο ακριβοπληρωμένος ποδοσφαιριστής του πλανήτη, ενώ οι «κυανόλευκοι» θα κάνουν την ακριβότερη μεταγραφή όλων των εποχών στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο.

Οι Άγγλοι δημοσιογράφοι θεωρούν δεδομένη την αποχώρηση του Ρούνεϊ από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, λόγω της κόντρας του με τον Σερ Αλεξ Φέργκιουσον και εκτιμάται ότι τον Ιανουάριο θα έχει αλλάξει σίγουρα ομάδα. Ενδιαφέρον για την απόκτησή του έχουν δείξει και οι Τσέλσι, αλλά και οι ισπανικές Ρεάλ Μαδρίτης και Μπαρτσελόνα. Όμως, η σύζυγος του παίκτη δεν θέλει να φύγει από την Αγγλία.

Δεν υπάρχουν σχόλια: