Τρίτη 19 Οκτωβρίου 2010

Σερ Αλεξ: "Θέλει να φύγει ο Ρούνι"

Με τον πλέον επίσημο τρόπο επιβεβαιώθηκαν τα δημοσιεύματα που φέρουν τον Γουέιν Ρούνι έτοιμο να διαβεί την πόρτα εξόδου του "Ολντ Τράφορντ". Ο Σερ Αλεξ Φέργκιουσον δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου, ενόψει του αγώνα με την Μπούρσασπορ για το Τσάμπιονς Λιγκ, ότι ο διεθνής επιθετικός θέλει να φύγει από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

"Είμαστε σε απόλυτη σύγχυση, δεν μπορούμε να καταλάβουμε γιατί θέλει να φύγει" τόνισε ο Σκοτσέζος τεχνικός, προσθέτοντας ότι ο Ρούνι δεν θα παίξει αύριο απέναντι στους πρωταθλητές Τουρκίας, εξαιτίας ενός προβλήματος στον αστράγαλο, που προέκυψε κατά τη σημερινή προπόνηση.

Αν και ο Φέργκιουσον δήλωσε έκπληκτος με την επιθυμία του Αγγλου φορ, στην πραγματικότητα είναι η μεταξύ τους κόντρα που οδηγεί -πιθανότατα- στην αποχώρηση του παίκτη από το "Ολντ Τράφορντ". Ο πολύπειρος τεχνικός είναι ενοχλημένος από τα εξωγηπεδικά... κατορθώματα του Ρούνι, τα οποία είδαν πρόσφατα το φως της δημοσιότητας, και το Σάββατο έμεινε στον πάγκο στην αναμέτρηση πρωταθλήματος με τη Γουέστ Μπρομ, χωρίς να αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα τραυματισμού.

Δεν υπάρχουν σχόλια: