Τρίτη 19 Οκτωβρίου 2010

Αλαρντάις: «Δίκαιη η αποβολή»

Ο Σαμ Αλαρντάις δεν θεωρεί πως η Μπλάκμπερν αδικήθηκε από την αποβολή του Κρίστοφερ Σαμπά στον εντός έδρας αγώνα της Δευτέρας με την Σάντερλαντ για την Πρέμιερ Λιγκ. Ο έμπειρος τεχνικός των "ρόδων" ξέρει πως ανάλογες φάσεις νε αυτή της αποβολής του κεντρικού του αμυντικού τιμωρούνται ανάλογα και δεν θεωρεί λανθασμένη την απόφαση του διαιτητή.

«Ο Κρις τράβηξε από πίσω τον Γουέλμπεκ και δικαίως πήρε κόκκινη κάρτα για αυτό το φάουλ. Δεν έχω κανένα παράπονο ούτε για τους κανονισμούς ούτε για την απόφαση. Ο Κρις έχει εξαιρετικό ταλέντο και συνήθως το βγάζει στον αγωνιστικό χώρο με μεγάλη επιτυχία. Στην συγκεκριμένη φάση έκανε την λάθος επιλογή , ίσως να μπερδεύτηκε. Αντί να ‘καθαρίσει’ την φάση με το αριστερό πόδι θέλησε να γυρίσει την μπάλα στον τερματοφύλακα και ο Γουέλμπεκ το εκμεταλλεύτηκε με τις γνωστές συνέπειες», δήλωσε ο “Big Sam” μετά το τέλος του αγώνα στο «Ιγουντ Παρκ».

Παρόλα αυτά ο Αλαρντάις δεν ρίχνει ευθύνες στον αρχηγό της ομάδας του αφού: « ο Σαμπά είναι απογοητευμένος από αυτήν την εξέλιξη. Θεωρεί πως απογοήτευσε και τους συμπαίκτες του αλλά είναι κάτι που συμβαίνει κατά την διάρκεια του πρωταθλήματος».

Δεν υπάρχουν σχόλια: