Τρίτη 19 Οκτωβρίου 2010

Καραγεωργίου: «Επανέφεραν την ηλεκτρική καρέκλα στον ΠΑΟΚ». «Όχι ξένος προπονητής»

Το γεγονός ότι στον ΠΑΟΚ έχουν επαναφέρει την ηλεκτρική καρέκλα στη θέση του προπονητή σχολίασε σε δηλώσεις του, αστειευόμενος, ο Νίκος Καραγεωργίου.Ο τεχνικός τού Εργοτέλη τοποθετήθηκε μέσω του 'Sport103 fm' για τις εξελίξεις στον 'δικέφαλο του Βορρά' το τελευταίο διάστημα και μεταξύ άλλων τόνισε ότι το καλύτερο είναι να αποκτήσει σταθερότητα η ομάδα. Χαρακτήρισε βεβιασμένες κινήσεις όσα έγιναν το περασμένο καλοκαίρι στο θέμα τού προπονητή, ενώ συμπλήρωσε ότι ήταν άσχημη η απομάκρυνση του Παύλου Δερμιτζάκη από την οικογένεια του συλλόγου.

Ακόμα, ανέφερε ότι η εικόνα τού ΠΑΟΚ δεν τον ικανοποιεί, ενώ εξέφρασε την άποψη ότι σε μία δύσκολη περίοδο όπως είναι αυτή οι Θεσσαλονικείς χρειάζονται έναν Έλληνα τεχνικό στον πάγκο τους. 

Βεβιασμένη κίνηση, επηρέασε πρόεδρο και ομάδα: «Παρακολουθώ όσο μπορώ τις εξελίξεις στον ΠΑΟΚ. Νόμιζα ότι την είχαν πετάξει την ηλεκτρική καρέκλα αλλά βλέπω ότι την επανέφεραν. Το καλύτερο είναι η σταθερότητα σε μια ομάδα. Δεν ξέρω για ποιον λόγο επελέγη ο Μπερέτα σε μια πολύ δύσκολη εποχή λόγω υποχρεώσεων στο Τσάμπιονς Λιγκ. Μια λύση που θα ήξερε πρόσωπα και πράγματα θα ήταν καλύτερη ενώ και για τον Παύλο Δερμιτζάκη τον οποίο πιστεύω ως προπονητή δεν γνωρίζω τι δεν πήγε καλά. Δεν έγινε αυτό που βλέπαμε και θαυμάζαμε τα τελευταία 3 χρόνια ενώ ξέρω ότι αυτή είναι η επιθυμία της διοίκησης και όλων των άλλων.

Ήταν αυτοσκοπός η πρόκριση στους ομίλους λόγω των οικονομικών προβλημάτων και ίσως η πίεση αυτή να οδήγησε σε μια βεβιασμένη κίνηση η οποία δεν βγήκε και επηρέασε τον πρόεδρο και την ομάδα. Επηρέασε ο στόχος που ήταν «κατεπείγον» και δεν υπήρχε η πολυτέλεια του χρόνου για τη δημιουργία μιας καλής ομάδας».


να γυαλίσει ξανά το μάτι τους: «Δεν με ικανοποιεί η εικόνα του ΠΑΟΚ. Μου δίνει την εντύπωση ότι οι παίκτες μόλις πέτυχαν τον στόχο της πρόκρισης στους ομίλους ολοκλήρωσαν τις υποχρεώσεις. Πρέπει λοιπόν να περάσει από τη διοίκηση ότι οι στόχοι ολοκληρώνονται τον Μάιο για να γυαλίσει ξανά το μάτι τους. Ήταν άσχημη η απομάκρυνση Δερμιτζάκη για την οικογένεια του ΠΑΟΚ. Φέρει και αυτός την ευθύνη που του αναλογεί αλλά θεωρώ ότι τον έπνιξε κι αυτόν όπως και τους παίκτες ο άμεσος στόχος».

Αναστρέψιμη κατάσταση, βελτίωση στα αποδυτήρια: «Φυσικά είναι αντιστρέψιμη η κατάσταση. Υπάρχει ο κόσμος που είναι πάντα δίπλα της, έχει καλούς παίκτες και μια εξαιρετική διοίκηση. Η ομάδα δεν έχει χάσει κανένα στόχο. Με δυο καλά αποτελέσματα αλλάζουν τα πράγματα και η ομάδα θα βρει τον δρόμο της. Δεν μπορεί να υποστηρίξει κανείς ότι η ομάδα έκανε τον κύκλο της. Ο ΠΑΟΚ δούλευε ένα συγκεκριμένο πλάνο και πέτυχε. Τώρα άλλαξαν τα δεδομένα και χρειάζεται στήριξη.

 Σίγουρα απαιτείται βελτίωση στο κλίμα στα αποδυτήρια και δεν πρέπει να υπάρξει πανικός που θα χαλάσει όλη την καλή δουλειά που έχει γίνει. Δεν πρέπει να επιστρέψουμε στις καταστάσεις του παρελθόντος. Στεναχωριέμαι που βλέπω πάλι να υπάρχει γκρίνια και ανακοινώσεις. Δηλαδή θα διαλυθεί η ομάδα επειδή δεν θα πάρει πρωτάθλημα όπως είχε δηλώσει ο πρόεδρος ; Αυτό διαισθανόταν εκείνη τη χρονική στιγμή βλέποντας την ομάδα και την κατάσταση που επικρατούσε. Άλλαξαν όμως τα δεδομένα.


Καλύτερα Έλληνας προπονητής: «Δεν με βρίσκει σύμφωνο να έρθει ένας ξένος προπονητής αλλά είναι θέμα της διοίκησης. Δεν ξέρει τη νοοτροπία και τους παίκτες αλλά μπορεί η ομάδα μέσα από τα παιχνίδια να βρει τον δρόμο της».

Δεν υπάρχουν σχόλια: