Τρίτη 19 Οκτωβρίου 2010

Σενάρια για Μπαλαρντίνι

Το όνομα του Ρομπέρτο Ντοναντόνι δεν είναι το μοναδικό που παίζει για τον πάγκο του ΠΑΟΚ από την ιταλική αγορά. Εσχάτως ακούγεται και αυτό του πρώην προπονητή της Λάτσιο, Ντάβιντε Μπαλαρντίνι, για τον οποίο μάλιστα γράφεται ότι είναι κοντά σε συμφωνία με τον "δικέφαλο"!ο σχετικό σενάριο περιέχεται σε δημοσίευμα της ηλεκτρονικής έκδοσης της εφημερίδας "Tempo".Γράφει η εφημερίδα πως ο Ντάβιντε Μπαλαρντίνι βρίσκεται κοντά στο να συμφωνήσει με τη διοίκηση του ΠΑΟΚ ώστε να αντικαταστήσει τον Παύλο Δερμιτζάκη στον πάγκο του "δικεφάλου".

Το ενδεχόμενο αυτό, μάλιστα, περιγράφεται ως καλή είδηση για τη... Λάτσιο, στην οποία δούλευε ως τον περασμένο Φεβρουάριο ο Ιταλός τεχνικός. Και τούτο διότι από τη στιγμή που έφυγε, ο τελευταίος μαζί με τους συνεργάτες του διεκδικούν από τον πρόεδρο της Λάτσιο ένα ποσό γύρω στα 800.000 Ευρώ, που αντιστοιχούν σε ποσά τα οποία προφανώς είχαν προβλεφθεί στα συμβόλαιά τους. Αν λοιπόν ο Μπαλαρντίνι βρει δουλειά στον ΠΑΟΚ, εκτιμάται πως θα αφήσει ήσυχη τη Λάτσιο ή εν πάση περιπτώσει δεν θα ζητά τόσα χρήματα.

Τούτο βέβαια μπορεί να είναι καλό και για τον ΠΑΟΚ, εφόσον βέβαια ενδιαφέρεται σοβαρά για τον συγκεκριμένο προπονητή και όλη αυτή η ιστορία δεν αποτελεί αποκύημα της φαντασίας των Ιταλών. Διότι αν ο Μπαλαρντίνι υπολογίζει να πάρει κάποια χρήματα από αυτά που του οφείλει η Λάτσιο, τότε ίσως είναι διατεθειμένος να μειώσεις τις απαιτήσεις που θα έχει από τον ΠΑΟΚ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: