Τρίτη 19 Οκτωβρίου 2010

Κρέιτσι: «Δυσάρεστη εμπειρία ο Ηρακλής»

Ο Γίρι Κρέιτσι διέκοψε το συμβόλαιό του με τον Ηρακλή, όπως υποστηρίζει ο ίδιος στην ιστοσελίδα «sport.ro». Ωστόσο, το συμβόλαιο του Τσέχου στόπερ με τον «Γηραιό» είναι ακόμα σε ισχύ. «Ήταν μία δυσάρεστη εμπειρία», δήλωσε μεταξύ άλλων στους Ρουμάνους.

«Γνωρίζω ότι σε όλη την Ευρώπη υπάρχουν οικονομικά προβλήματα. Δεν με ενδιαφέρουν τα χρήματα. Με νοιάζει να παίξω ποδόσφαιρο. Δεν μπορούσα να προπονηθώ με τον Ηρακλή και γι' αυτό αποφάσισα να διακόψω το συμβόλαιο», ανέφερε ο 24χρονος παίκτης και πρόσθεσε:

«Πριν την έναρξη της χρονιάς, απολύθηκε ο προπονητής (Γιόσεφ Μπουμπένκο) που με έφερε. Μετά είχα ένα πρόβλημα τραυματισμού και όταν το ξεπέρασα, ο προπονητής μου είπε ότι μπορώ να προπονούμαι με την ομάδα. Δεν μου έδωσε όμως την ευκαιρία να αγωνιστώ. Ήμουν τρεις μήνες στην ομάδα και δεν πήρα ούτε ένα ευρώ. Με έδιωξαν και από το ξενοδοχείο που διέμενα. Ήταν μία δυσάρεστη εμπειρία».

Πάντως, το νομικό επιτελείο του Ηρακλή εξετάζει την περίπτωση του Κρέιτσι και, αν έχει περισσότερες ευθύνες, οι δύο πλευρές θα πάνε στα δικαστήρια.

Δεν υπάρχουν σχόλια: