Τρίτη 19 Οκτωβρίου 2010

Βεργίνης: "Κάθε μέρα και καλύτερα"

Στο στάδιο της αποθεραπείας του αναφέρθηκε ο Δημήτρης Βεργίνης, που υποβλήθηκε σε επιτυχημένη μετά τη ρήξη προσθίου χιαστού που υπέστη στον αγώνα Κυπέλλου κόντρα στο Περιστέρι.Σε ότι αφορά την πορεία της αποθεραπείας του ο 23χρονος παίκτης δήλωσε: "Είμαι πάρα πολύ καλά μετά την εγχείρηση στην οποία υποβλήθηκα. Είμαι τυχερός που έχω δίπλα μου πολύ καλούς γιατρούς, οι οποίοι με προσέχουν και με φροντίζουν με τον καλύτερο τρόπο".
"Η αποθεραπεία μου εξελίσσεται καλά και κάθε μέρα που περνάει αισθάνομαι καλύτερα. Έχω ξεκινήσει τις φυσιοθεραπείες εδώ και δέκα μέρες και όλα πάνε καλά. Υπάρχει βελτίωση. Αυτό που με στεναχωρεί όμως είναι ότι δεν μπορώ να βοηθήσω την ομάδα μου. Υπόσχομαι ότι θα γυρίσω ακόμα πιο δυνατός και με μεγαλύτερη θέληση για δουλειά", τόνισε στην επίσημη ιστοσελίδα της ΚΑΕ.

Αναφορικά με την κλήρωση του Ομίλου του Eurocup που πραγματοποιήθηκε την περασμένη Πέμπτη (14/10) στην Βαρκελώνη, ο Βεργίνης τόνισε: "Πιστεύω πως όλα εξαρτώνται εμάς. Οι αντίπαλοί μας χρειάζονται προσοχή. Πρέπει σε όλα τα παιχνίδια να είμαστε έτοιμοι, να παίζουμε με τον τρόπο που πρέπει, ακολουθώντας τις οδηγίες των προπονητών μας".

"Οφείλουμε να βλέπουμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και να προετοιμαζόμαστε κατάλληλα για αυτό. Θα προσπαθήσουμε σε όλους τους αγώνες να πάρουμε τη νίκη ώστε να προκριθούμε στην επόμενη φάση του Eurocup".

Σχετικά με τους αγώνες της ημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Ελλάδος όπου ο Άρης θα αντιμετωπίσει την παλιά του ομάδα, τον Παναθηναϊκό, ο γκαρντ της ομάδας μας επισήμανε: "Είμαι χαρούμενος που προκριθήκαμε στην ημιτελική φάση του Κυπέλλου ασχέτως αν δεν παίξαμε με το Μαρούσι. Μέχρι τον πρώτο αγώνα στο ΟΑΚΑ έχουμε πολύ καιρό ακόμα. Πρέπει να παίξουμε ως ομάδα ώστε να καταφέρουμε να πάρουμε κάτι καλό από μια καλή ομάδα όπως είναι ο Παναθηναϊκός".

Ερωτηθείς για τη συμπαράσταση του κόσμου του Άρη και κατά πόσο αυτή τον βοήθησε να αντιμετωπίσει τον τραυματισμό του ο παίκτης του Άρη, είπε: "Από την πρώτη στιγμή που ήρθα στην ομάδα η οικογένεια του Άρη με αγκάλιασε. Δεν μπορώ να το περιγράψω με λόγια αυτό που αισθάνομαι από την ημέρα του τραυματισμού μου ως σήμερα. Είναι κάτι παραπάνω από όσα άκουγα για αυτό το Σύλλογο".

"Από τον Πρόεδρο της ομάδας, κ. Δαμιανίδη, τον προπονητή μας κ. Ντρούκερ, τους ανθρώπους που εργάζονται στα γραφεία ως τον απλό κόσμο, η στήριξη και η βοήθεια που μου προσφέρουν είναι ανεπανάληπτη. Καθημερινά δέχομαι τηλεφωνήματα την πορεία της αποθεραπείας μου".

"Είναι κάτι που πραγματικά δεν περίμενα και για αυτό το λόγο συγκινούμαι περισσότερο. Ανυπομονώ να γυρίσω και να παίξω μπροστά στον εκπληκτικό αυτό κόσμο. Σας ευχαριστώ όλους μέσα από την καρδιά μου".

Δεν υπάρχουν σχόλια: