Τρίτη 19 Οκτωβρίου 2010

Συμπατριώτης να σου πετύχει…

Μπήκε δυνατά στο ματς… Έχασε δύο μεγάλες ευκαιρίες να ανοίξει το σκορ πριν καν συμπληρωθούν 15 λεπτά παιχνιδιού… Κι εκεί που κόντευε να πετύχει το σκοπό της, ένα παιδί της μαμάς Ρωσίας την άφησε… ξερή, στον τόπο! Ο Γιούρι Ζιρκόφ, με ένα απίθανο γκολ(-pro) στο 24ο λεπτό, άλλαξε τα δεδομένα στην αναμέτρηση Σπαρτάκ Μόσχας-Τσέλσι, βάζοντας μπροστά στο σκορ τους «μπλε» και ανοίγοντας το δρόμο για τη νίκη 2-0 των Λονδρέζων στο «Λουζνίκι» και την πρόκριση τους στους «32» του Champions League!

Το άλλο δεύτερο τέρμα για την ομάδα του Κάρλο Αντσελότι πέτυχε ο Ανελκά στο 43' με καταπληκτικό πλασέ και κάπου εκεί… η σεμνή τελετή έλαβε τέλος. Η Σπαρτάκ προσπάθησε στο δεύτερο ημίχρονο να ξαναμπεί στο ματς, πίεσε, αλλά η Τσέλσι κράτησε το υπέρ της 2-0.

Έπειτα από αυτό το αποτέλεσμα, οι πρωταθλητές Αγγλίας έκαναν το «τρία στα τρία», φτάνοντας τους 9 βαθμούς και βρίσκονται με το… ένα πόδι στους «32» της κορυφαία διασυλλογικής διοργάνωσης. Από την άλλη, οι Ρώσοι έμειναν στους 6 και θα παλέψουν με τη Μαρσέιγ για τη 2η προνομιούχο θέση.

Δεν υπάρχουν σχόλια: