Σάββατο 13 Νοεμβρίου 2010

«Χ»ορταστικό τέλος στο 'Βίλα Παρκ', 2-2 Άστον Βίλα-Μ. Γιουνάιτεντ

Στο 'Βίλα Παρκ' άνοιξε η αυλαία τής 13ης αγωνιστικής στην Αγγλία, με την Άστον Βίλα να υποδέχεται την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και τις δύο ομάδες να ολοκληρώνουν το παιχνίδι ισόπαλες με 2-2.
Η ομάδα τού σερ Άλεξ Φέργκιουσον προερχόταν από την ισοπαλία στα Ίστλαντς (την έκτη φετινή, πριν την έβδομη σημερινή). Παρόλα αυτά στο πρώτο ημίχρονο δεν κατάφερε να πετύχει κάποιο γκολ, παρότι δημιούργησε τις προϋποθέσεις για να το κάνει και, σε γενικές γραμμές, κυριάρχησε στο γήπεδο. Εναντίον μίας νεανικής 11άδας που παρέταξε στον αγωνιστικό χώρο ο Ζεράρ Ουγιέ. Και οι ‘κόκκινοι διάβολοι’, άλλωστε, δεν είχαν στην διάθεση τους τον τιμωρημένο Πολ Σκόουλς, αλλά και τους Ράφαελ, Όουεν, Ρούνεϊ, Χαργκριβς και Γκιγκς.

«Χ»ωρίς νικητή, παρά τα γκολ.

Στο δεύτερο μέρος οι παίκτες του Ζεράρ Ουγιέ ( ο οποίος δεν έχει υπολόγιζε στους Πετρόφ, Ρίο Κόκερ, Κάριου, Χέσκεϊ, Κουεγιάρ, Σίντγουελ και Ντελφ) προσπάθησαν και κατάφεραν να ανεβάσουν την απόδοσή τους. Στο 70ο λεπτό, μάλιστα, κέρδισαν πέναλτι το οποίο μετέτρεψε σε γκολ ο Άσλεϊ Γιάνγκ δύο λεπτά αργότερα (72΄, 1-0), ενώ στο 76΄ ο Ολμπράιντον διπλασίασε τα γκολ για την ομάδα του (2-0).

Το παιχνίδι όμως είχε πολύ δρόμο ακόμα, αφού ο Μακέντα στο 81΄ μείωσε με 2-1 και ο Βίντιτς τέσσερα λεπτά αργότερα ισοφάρισε για τη Μ. Γιουνάιτεντ σε 2-2 (85΄), διαμορφώνοντας παράλληλα το τελικό σκορ. Οι 'κόκκινοι διάβολοι' παραμένουν στη δεύτερη θέση τού πίνακα με 25 βαθμούς, τρεις πίσω από την πρωτοπόρο Τσέλσι και μόλις δύο μπροστά από την Άρσεναλ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: