Σάββατο 13 Νοεμβρίου 2010

Με προβλήματα στο ντέρμπι

Ο ΠΑΟΚ φιλοξενεί την ΑΕΚ στο σημαντικότερο παιχνίδι της δέκατης αγωνιστικής και ο Μάκης Χάβος θέλει στο πρώτο του μεγάλο ντέρμπι της προπονητικής του καριέρας να πανηγυρίσει τη νίκη, η οποία θα του δώσει την ευκαιρία να παραμείνει αήττητος στον πάγκο του "δικέφαλου".

Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα απουσιών, κυρίως στην άμυνα, καθώς δεν θα έχει στη διάθεση του τους Κοντρέρας, Λίνο, Σνάουστνερ και Σαβινί. Αυτό σημαίνει πως η μόνη "ρεζέρβα" αυτή την στιγμή είναι Φρανσίσκο Ζουέλα, ενώ στην αποστολή βρίσκεται και ο Μπαλάφας, ο οποίος μπορεί να αγωνιστεί και στα μετόπισθεν. Επίσης τόσο ο Βλάνταν Ιβιτς, όσο και ο Βασίλης Κουτσιανικούλης θα παρακολουθήσουν το ντέρμπι από την εξέδρα, λόγω τραυματισμού.

Ο Κρέσιτς θα καθίσει κάτω από τα δοκάρια, ενώ η τετράδα της άμυνας θα είναι οι Μπουσαϊντί, Μαλεζάς, Τσιρίλο, Σακελλαρίου. Πάμπλο Γκαρσία και Βιτόλο τα δύο αμυντικά χαφ, ενώ ο Φωτάκης θα έχει ρόλο μπροστά από τους δύο. Ελ Ζαρ, Βιεϊρίνια θα είναι στα άκρα της μεσαίας γραμμής και ο Σαλπιγγίδης στην κορυφή της επίθεσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: