Σάββατο 13 Νοεμβρίου 2010

Ζερβακάκος: «Δεν είχαμε πλέον λόγο ύπαρξης!»

Ο μέχρι πρότινος αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Πανιώνιος, Γιώργος Ζερβακάκος, μιλώντας στο συνδρομητικό κανάλι επισήμανε πως το Δ.Σ. της ομάδας της Νέας Σμύρνης δεν παραιτήθηκε λόγω της ήττας από τον Ατρόμητο αλλά επειδή δεν είχε πλέον λόγο ύπαρξης. Ο πρώην παράγοντας του Πανιωνίου, Γιώργος Ζερβακάκος, σχολίασε στο Novasports 2, την παραίτηση του Δ.Σ. της ΠΑΕ της Νέας Σμύρνης. Πιο συγκεκριμένα δήλωσε: «To Δ.Σ. της ομάδας μας δεν παραιτήθηκε γιατί χάσαμε αλλά γιατί το συγκεκριμένο προσωρινό Δ.Σ. δεν είχε πλέον λόγο ύπαρξης.

Αυτό το Δ.Σ. είχε δημιουργηθεί για να προχωρήσει σε μία λύση για την ομάδα. Αυτό δεν μπορεί να επιτευχθεί και από την στιγμή που δεν μπορεί να γίνει έπρεπε να αποχωρήσουμε.

Δεν ξέρω γιατί δεν προχώρησε. Εγώ δεν θα μπορέσω να είμαι στο Γ.Σ., διότι έχω ένα προσωπικό πρόβλημα και πρέπει να είμαι εκτός Αθηνών. Τα πράγματα σίγουρα είναι δύσκολα για εμάς.

Όμως ο Πανιώνιος έχει 120 χρόνια ιστορίας. Πολύ βαριά ιστορίας. Τον φέρανε από την Σμύρνη οι παππούδες μας και οι γιαγιάδες μας και να είστε σίγουροι πως θα υπάρξει στο μέλλον.

Προσωπικά δεν έχω κάποια ενημέρωση για το ποιός θέλει να αγοράσει την ΠΑΕ. Αφού η πρόθεση όμως του κυρίου Τσακίρη να πουλήσει είναι αληθής, φαντάζομαι πως θα υπάρξουν προτάσεις. Ποιές είναι αυτές δεν μπορώ να το απαντήσω. Ξεκαθαρίζω όμως ξανά πως εμείς εν παραιτηθήκαμε γιατί χάσαμε αυτό το σημαντικό ματς με τον Ατρόμητο».

Μαύρη... μαυρίλα στα αποδυτήρια!
Από εκεί και πέρα το κλίμα στα αποδυτήρια του Πανιωνίου είναι το χειρότερο δυνατό μετά την ήττα από τον Ατρόμητο. Οι παίκτες είναι σε κάκιστη ψυχολογική κατάσταση ενώ δέχονται και μεγάλη πίεση από τον αγανακτισμένο πλέον κόσμο τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: