Σάββατο 13 Νοεμβρίου 2010

Χιμένεθ:«Δεν άξιζε τη νίκη ο ΠΑΟΚ»

Ο Μανόλο Χιμένεθ τόνισε στην συνέντευξη τύπου πως ο ΠΑΟΚ δεν άξιζε τη νίκη ενώ στάθηκε στα όσα έγιναν στον πάγκο της ΑΕΚ. «Θεωρώ ότι ο ΠΑΟΚ είναι μια καλή ομάδα, όμως πιστεύω ότι δεν άξιζε τη νίκη σήμερα. Στο πρώτο ημίχρονο ο ΠΑΟΚ είχε την κατοχή, αλλά στο δεύτερο ήμασταν καλύτεροι μέχρι την αποβολή του Μανωλά. Σε εκείνο το σημείο χάσαμε την αυτοσυγκέντρωση μας και δεχθήκαμε το δεύτερο γκολ. Σέβομαι όλους τους αντιπάλους και δεν πρόκειται να μιλήσω για τον ΠΑΟΚ. Είχαμε σημαντικές απουσίες. Ο Λυμπερόπουλος και ο Καφές, όπως και ο Μπέρνς αντιμετώπιζαν προβλήματα και πιστεύω ότι οι απουσίες τους μας στοίχισαν".

Για τη διαιτησία: "Δε θέλω να πω τίποτα για τους διαιτητές. Ούτε όταν κερδίζουμε ούτε όταν χάνουμε δε συζητώ για τους διαιτητές".

Για τις ευκαιρίες που δεν μπορεί να δημιουργήσει η ΑΕΚ: "Με προβληματίζει το γεγονός ότι δεν κάνουμε ευκαιρίες. Ούτε ο ΠΑΟΚ έκανε ευκαιρίες. Ήταν ένα κλειστό παιχνίδι στο χώρο του κέντρου".

Για τα όσα έγιναν στον πάγκο: "Δεν είμαι συνηθισμένος να βλέπω πράγματα όπως αυτά που έγιναν σήμερα στον πάγκο της ΑΕΚ. Είστε και εσείς υπεύθυνοι για να βοηθήσετε να μην ξανά συμβούν αυτά που έγιναν σήμερα στον πάγκο μας. Για το καλό του ελληνικού ποδοσφαίρου πρέπει να παρακολουθεί ο κόσμος το τι γίνεται".

Δεν υπάρχουν σχόλια: