Σάββατο, 13 Νοεμβρίου 2010

Πωλείται ο Πανιώνιος

Αποκαλυπτικό σημερινό δημοσίευμα επιβεβαιώνει ότι ο Τσακίρης έχει έρθει σε καταρχήν συμφωνία για την πώληση του Πανιωνίου σε άνθρωπο του περιβάλλοντος Ψωμιάδη.
Όταν πριν από σχεδόν ένα μήνα γράφαμε ότι ο Μάκης Ψωμιάδης θέλει να εμπλακεί με τον Πανιώνιο και ότι φέρεται να έχει ήδη προσφέρει συγκεκριμένο ποσό στον Τσακίρη, κάτι ξέραμε. Σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας Sportday αποκαλύπτει ότι οι συζητήσεις των δύο ανδρών έχουν ολοκληρωθεί και το μόνο που απομένει για την... παντρειά  είναι οι υπογραφές!
Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας, η πρόταση που φέρεται να έχει κάνει ο Μάκης Ψωμιάδης φαίνεται να έγινε δεκτή το βράδυ της Πέμπτης και ο Κωνσταντίνος Τσακίρης, όπως όλα δείχνουν, θα αποσυρθεί στην... κερκίδα.
Αξίζει να σημειωθεί πως το όνομα του Μάκη Ψωμιάδη, όπως είναι λογικό, δεν θα υπάρχει σε κανένα τμήμα της συμφωνίας, καθώς θα παρουσιάζεται άλλος άνθρωπος. Κάτι ανάλογο συμβαίνει και στην Καβάλα, όπου μεγαλομέτοχος είναι ο  Σταύρος Ψωμιάδης.
Στο όλο θέμα υπάρχει βέβαια και άλλη μία παράμετρος. Ίσως γι αυτό να μην έχουν πέσει ακόμη οι... τζίφρες. Φημολογείται ότι ο Ηλίας Λιανός και μια ομάδα επιχειρηματιών σκέφτονται σοβαρά να χτυπήσουν την πόρτα του Τσακίρη και να πάρουν αυτοί στα χέρια τους το πλειοψηφικό πακέτο του Πανιωνίου. Όπως φαίνεται όμως, αν ισχύει κάτι τέτοιο, θα πρέπει να βιαστούν. Κάθε ώρα που περνάει είναι κρίσιμη...
  

Δεν υπάρχουν σχόλια: