Σάββατο 13 Νοεμβρίου 2010

Σκρτελ: «Προσπαθώ να γίνω σαν τον Sotis»!

Είναι, πλέον, γεγονός! Ο Σωτήρης Κυργιάκος τους έχει ξετρελάνει! Λίγες ώρες μετά τη βράβευσή του ως κορυφαίου ποδοσφαιριστή των «κόκκινων» για τον μήνα Οκτώβρη και τα διθυραμβικά σχόλια του προπονητή του, Ρόι Χότζον, ο συμπαίκτης του Sotis στη Λίβερπουλ, Μάρτιν Σκρτελ μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Έλληνα αμυντικό, τονίζοντας χαρακτηριστικά: «…είναι ίσως ο κορυφαίος κεφαλοσφαιριστής που αγωνίζεται στην Premier League»!

Ο Σλοβάκος αμυντικός έκανε δηλώσεις για τον Κυργιάκο στην επίσημη ιστοσελίδα της Λίβερπουλ, λέγοντας: «Είναι επικίνδυνος σε κάθε στημένη φάση, σε κάθε κόρνερ και σε κάθε εκτέλεση φάουλ. Νομίζω ότι είναι ο κορυφαίος παίκτης στο ψηλό παιχνίδι στο σύλλογό μας και ίσως στην Premier League. Έχει αποδείξει ότι είναι καλός παίκτης και ότι μπορεί να πετύχει πολλά γκολ για τη Λίβερπουλ. Προσπαθώ να σκοράρω κι εγώ, αλλά δεν είναι εύκολο, επειδή οι αντίπαλοί μας προσπαθούν πάντα να προσέχουν τους κεντρικούς μας αμυντικούς. Ήμουν λίγο άτυχος, αλλά θα προσπαθήσω να βελτιωθώ και να γίνω περισσότερο επικίνδυνος».

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο 26χρονος, στα τρία χρόνια παρουσίας του στο «Άνφιλντ», έχει σκοράρει μόνο μία φορά, ενώ με τη φανέλα της εθνικής ομάδας της Σλοβακίας, πέντε σε 47 εμφανίσεις.

«Δεν ξέρω πού οφείλεται αυτό. Είναι ένα ερώτημα που έχω θέσει στον εαυτό μου και θα προσπαθήσω να κάνω κάτι για αυτό. Θα προσπαθήσω να βελτιωθώ», είπε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: