Σάββατο 13 Νοεμβρίου 2010

Δεν θέλει να πέσει από την κορυφή

Ο κόσμος του Ολυμπιακού έδωσε βροντερή παρουσία στο αεροδρόμιο και αναμένεται να το κάνει και στο Παγκρήτιο στάδιο, εκεί όπου οι "ερυθρόλευκοι" δοκιμάζονται απέναντι στον Εργοτέλη, ο οποίος στο παρελθόν τους έχει "κόψει" αρκετούς βαθμούς. Το σύνολο του Ερνέστο Βαλβέρδε θέλει να φύγει από τη Κρήτη με τη νίκη, όπου θα το διατηρήσει στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα ανεξαρτήτως αποτελέσματος του Παναθηναϊκού.

Ο Ισπανός τεχνικός για πρώτη φορά φέτος αντιμετωπίζει τόσα προβλήματα απουσιών, ωστόσο έχει έτοιμους τους αντικαταστάτες τους. Ο Μοντεστό θα πάρει τη θέση του Μέλμπεργκ και μαζί με τον Αβράαμ Παπαδόπουλο θα αποτελέσουν το κεντρικό αμυντικό δίδυμο. Ο Χολέμπας θα τοποθετηθεί στα αριστερά ως αντι-Ραούλ Μπράβο, ενώ ο Ουρτάδο θα χρησιμοποιηθεί στον άξονα, με τον Ντουντού να έχει το ρόλο που είχε συνήθως ο Ιμπαγάσα.

Κάτω από τα γκολπόστ θα καθίσει ο Πάρντο, ενώ στα δεξιά της άμυνας ο Τοροσίδης. Φετφατζίδης και Ριέρα θα είναι τα δύο άκρα στη μεσαία γραμμή και ο Φουστέρ θα τοποθετηθεί πίσω από τον φορμαρισμένο Μιραλάς.

Δεν υπάρχουν σχόλια: