Σάββατο 13 Νοεμβρίου 2010

Στη σκιά του ντέρμπι του Μιλάνου τα ματς Γιουβέντους-Ρόμα και Λάτσιο-Νάπολι

Στη σκιά του ντέρμπι του Μιλάνου τα ματς Γιουβέντους-Ρόμα και Λάτσιο-Νάπολι - Προς απεργία για τους «ανεπιθύμητους» οι παίκτες στην Ιταλία
O φορμαρισμένος επιθετικός της πρωτοπόρου του Καμπιονάτο Αλεξάντρε Πάτο δεν θα μπορέσει να δώσει το «παρών» στο αυριανό ντέρμπι του ιταλικού πρωταθλήματος απέναντι στην νταμπλούχο συμπολίτισσα τής Μίλαν, Ιντερ. Οπως είναι γνωστό εκτός από τον νεαρό βραζιλιάνο στράικερ των Ροσονέρι απών θα είναι ως το τέλος της περιόδου ο πρώτος σκόρερ των ευρωπαϊκών διοργανώσεων Φιλίπο Ιντζάγκι, ο οποίος υπέστη ρήξη χιαστών. Ετσι απομένουν οι Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς, Ρομπίνιο και Ροναλντίνιο να ηγηθούν της επίθεσης της ομάδας του κ. Μασιμιλιάνο Αλέγκρι.

Στο στρατόπεδο της Ιντερ, η οποία προέρχεται από νέο αγωνιστικό στραβοπάτημα (1-1 με τη Λέτσε), ο κ. Ράφα Μπενίτεθ είχε έπειτα από καιρό κάποιον λόγο να χαμογελάσει, καθώς είδε τον διεθνή βραζιλιάνο τερματοφύλακα Ζούλιο Σέζαρ να επιστρέφει στις προπονήσεις έχοντας ξεπεράσει τον τραυματισμό του, όπως και ο Γουέσλεϊ Σνάιντερ, ο οποίος λιποθύμησε στο ημίχρονο της αναμέτρησης με την Μπρέσια έχοντας υποστεί κρίση αναιμίας! Εκτός από το κυριακάτικο ντέρμπι του Μιλάνου, για τη 12η αγωνιστική του Καμπιονάτο δεσπόζει και η σημερινή μονομαχία της Γιουβέντους με τη φορμαρισμένη το τελευταίο διάστημα Ρόμα, καθώς και η μάχη της δεύτερης θέσης ανάμεσα στη Λάτσιο και στη Νάπολι.

Παρά τα «μεγάλα» ματς αυτού του Σαββατοκύριακου, το ιταλικό ποδόσφαιρο βρίσκεται και πάλι στο χείλος του γκρεμού, καθώς η ένωση επαγγελματιών ποδοσφαιριστών της γειτονικής χώρας αποφάσισε να προχωρήσει σε απεργία αν ως το τέλος Νοεμβρίου δεν υπάρξει συμφωνία με τη λίγκα στο θέμα χειρισμού των «ανεπιθύμητων» παικτών σε κάθε σύλλογο. Οι παράγοντες των ιταλικών ομάδων θέλουν να εκβιάζουν τους παίκτες που δεν υπολογίζονται στο ρόστερ, προκειμένου να αποδεχτούν να μεταγραφούν σε άλλη ομάδα με μικρότερες αποδοχές!




Δεν υπάρχουν σχόλια: