Σάββατο 18 Δεκεμβρίου 2010

Λύτρωση με Σαγκανόφσκι στο 93’ ο Ατρόμητος, 1-1 στην Καβάλα

Στις καθυστερήσεις του αγώνα με την Καβάλα ισοφάρισε ο Ατρόμητος παρ’ ότι είχε μείνει πίσω στο σκορ από το 52’. Δείτε τα βίντεο με τα γκολ.σόπαλη 1-1 έληξε η αναμέτρηση της Καβάλας με τον Ατρόμητο, στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής. Οι «αργοναύτες» προηγήθηκε με τον Ογκμπέτσε στο 52’, αλλά οι φιλοξενούμενοι ευτύχησαν να πάρουν τον βαθμό της ισοπαλίας στις καθυστερήσεις του αγώνα, με τον Σαγκανόφκσι.
Στο πρώτο ημίχρονο ο Ατρόμητος είχε τις περισσότερες φάσεις για γκολ, η Καβάλα όμως διατηρούσε τα ηνία του παιχνιδιού. Βέβαια η μεγαλύτερη φάση του αγώνα σημειώθηκε εκ μέρους των γηπεδούχων, στο 41’. Ο Ογκμπέτσε με ατομική ενέργεια μπήκε μέσα στην μεγάλη περιοχή και έκανε το σουτ, ο Μιχαηλίδης έδιωξε και από κοντά ο Δρόσος δεν μπόρεσε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα.
Ο Ατρόμητος μέχρι το 73’ έμοιαζε ακίνδυνος, στο τελευταίο τέταρτο όμως βγήκε με αξιώσεις στην επίθεση και πίεσε για την ισοφάριση. Το κατάφερε στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων με τον Σαγκανόφσκι, ο οποίος με πολύ ωραίο γυριστό σουτ μέσα από την μεγάλη περιοχή έφερε το ματς στα ίσα.
Αξίζει να σημειωθεί ότι οι Περιστεριώτες διαμαρτυρήθηκαν για πέναλτι στον Αναστασάκο στο 83ο λεπτό, όταν ο Τόμασιστς τον εμπόδισε με το χέρι μέσα στην μεγάλη περιοχή…

Δεν υπάρχουν σχόλια: