Σάββατο 18 Δεκεμβρίου 2010

Κοντά σε Μάτζικ ο Αρίνας

Πολύ κοντά σε μία σπουδαία προσθήκη στο ρόστερ τους φέρονται να βρίσκονται πλέον οι Μάτζικ, καθώς ο Γκίλμπερτ Αρίνας ετοιμάζεται να μετακομίσει στο... ηλιόλουστο Ορλάντο!
Σύμφωνα με τα αμερικανικά ΜΜΕ, η πρώτη μεγάλη φετινή ανταλλαγή παικτών στο ΝΒΑ είναι... προ των πυλών, αφού οι Μάτζικ βρίσκονται σε προχωρημένες διαπραγματεύσεις με τους Ουίζαρντς, ώστε να στείλουν τους Βινς Κάρτερ και Μάρτσιν Γκορτάτ στην Ουάσινγκτον, για να ενισχύσουν την... αδύναμη περιφέρειά τους με τον Γκίλμπερτ Αρίνας!
Ο 28χρονος γκαρντ των Ουίζαρντς, που μετρά φέτος στο ΝΒΑ 17.3 πόντους, 5.6 ασίστ, 3.3 ριμπάουντ και 1.7 κλεψίματα κατά μέσο όρο, έχει συμβόλαιο για άλλα τέσσερα χρόνια (σ.σ έναντι 60 εκατ. δολαρίων).
Ωστόσο, η ομάδα της Ουάσινγκτον δεν «καίγεται» να τον διατηρήσει στο ρόστερ της,αφού προτίθεται να επενδύσει στο Νο.1 του φετινού ντραφτ, Τζον Γουόλ, ενώ παράλληλα έχει... ταλαιπωρηθεί από την ιδιόρρυθμη συμπεριφορά του (σ.σ τιμωρία για οπλοκατοχή και απειλή για χρήση όπλου σε βάρος συμπαίκτη του την σεζόν).

Δεν υπάρχουν σχόλια: