Σάββατο 18 Δεκεμβρίου 2010

Βατό πρόγραμμα για Ρόδο, Επανομή

Το πρόγραμμα της 14ης αγωνιστικής της Football League 2 περιλαμβάνει αναμετρήσεις που μπορούν να χαρακτηριστούν εύκολες για τους πρωτοπόρους και των δυο ομίλων, αφού αντιμετωπίζουν ομάδες που βρίσκονται στις χαμηλές θέσεις της βαθμολογίας. Αγία Παρασκεύη-Ρόδος, Παναχαϊκη- Ολυμπιακός Χερσονήσου στον πρώτο όμιλο και Μέγας Αλέξανδρος Ηράκλειας-Αναγέννηση Επανομής στον δεύτερο. Σημαντικό παιχνίδι στο Ρουφ ανάμεσα σε ΠΑΟ και Απόλλωνα Σμύρνης.

1ος όμιλος

Η πρωτοπόρος Ρόδος αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Αγία Παρασκευή και τα «ελάφια» με τον αέρα των δυο βαθμών από τους διώκτες τους θέλουν να διατηρήσουν την πρωτιά και να επιστρέψουν στις νίκες. Η Παναχαϊκή μετά τις περιπέτειες όλης της εβδομάδας τελικά θα αγωνιστεί κανονικά με το Ολυμπιακό Χερσόνησου.

Το παιχνίδι στο Ρουφ έχει αρκετές ιδιαιτερότητες και ο Απόλλων Σμύρνης που προέρχεται από σπουδαία νίκη με ανατροπή επί της Παναχαϊκής θέλει να δώσει συνέχεια στις καλές εμφανίσεις και να διατηρήσει την επαφή του με την κορυφή από την οποία τον χωρίζουν μόλις τρεις βαθμοί.

Ο Παναιγιάλειος με τον Παναγιώτη Τζαναβάρα να ντεμπουτάρει στον πάγκο θέλει να επιστρέψει στις επιτυχίες μετά από ένα σερί αρνητικών αποτελεσμάτων και ο Κεραυνός Κερατέας που βρίσκεται στην τελευταία θέση της βαθμολογίας δεν φαίνεται ικανός να δημιουργήσει προβλήματα στην ομάδα του Αιγίου.

Το πρόγραμμα της 14ης αγωνιστικής του 1ου ομίλου

Κυριακή 19/12 (15:00)

Αγία Παρασκεύη-Ρόδος

ΑΟ Χανιά-Πανηλειακός

ΠΑΟ Ρουφ-Απόλλων Σμύρνης

Κεραυνός Κερατέας-Παναιγιάλειος

Παναχαϊκη- Ολυμπιακός Χερσονήσου (14:30)

Βύζας Μεγάρων- Αίας Σαλαμίνας

Κόρινθος-Πλατανιάς Χανίων

Ασπρόπυργος- Ηρακλής Ψαχνών

2ος Όμιλος

Η Επανομή προέρχεται από τη σημαντική νίκη με την Καλλονή η οποία την ανέβασε στην κορυφή του δευτέρου ομίλου. Η ομάδα του Αλέκου Βοσνιάδη αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον Μέγα Αλέξανδρο Ηράκλειας και δεν αναμένεται να αντιμετωπίσει δυσκολίες.

Στα υπόλοιπα παιχνίδια ξεχωρίζουν οι αναμετρήσεις Καλλονή-Εορδαϊκός με τον Σωτήρη Αντωνίου να επιστρέφει ως προπονητής του Εορδαϊκού στην Καλλονή την οποία οδήγησε στις επαγγελματικές κατηγορίες και Αναγέννηση Γιαννιτσών –Φωκικός με τους φιλοξενούμενους να προέρχονται από τη νίκη με σκορ 3-1 επί της Νίκης Βόλου και να επιδιώκουν μια ακόμα νίκη που θα τους διατηρήσει σε τροχιά ανόδου.

Το πρόγραμμα της 14ης αγωνιστικής του δευτέρου ομίλου

Κυριακή 19/12 (15:00)

Αναγέννηση Γιαννιτσών-Φωκικός

Νίκη Βόλου-Τύρναβος

Μέγας Αλέξανδρος Ηράκλειας-Αναγέννηση Επανομής

Εθνικός Φιλιππιάδας-Οδυσσέας Αναγέννησης

ΑΕΛ Καλλονή- Εορδαϊκός

Ναυπακτιακός Αστέρας-ΑΕ Ποντίων Κατερίνης

Μακεδονικός-Αετός Σκύδρας

Ζάκυνθος: Ρεπό

Δεν υπάρχουν σχόλια: